Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vitesli Hatchback araba önerilerinizi yazar mısınız?

Peki bu yazdığınız markalar arasında test sürüşü imkanı veren mı.?
:confused:

otomatikte şu anda en iyi şanzuman dsg şanzumandır yani volkswagenin ve grup arabalarının kullandığı şanzıman modeli. Zaten triptonic vitesde şu anda volkswagen grup arabalarında porsche tarafından bulunmuş bir vitesdir. araç olarak ise o paraya polo bakın bence çok güzel yada seat leon da harika heleki kırmızısı süper hyundailer biraz dengesiz arabalar yani kasa hafif motor kuvvetli hızlanınca çok net anlaşılıyor arabanın hafif olduğu biraz renault clio yerine ben olsam meganı araştırırım clio hakikaten iyi değil ford focus diyen olmamış otomatikte nasıldır bilemem birde skoda fabianın en fulü 48000 tl pazarlıkla biraz inebilir galiba ona da bakabilirsiniz

BLACKSAGAT

Dsg güzel çalışır ama kesinlikle sorunsuz olmayı başarabilmiş bir şanzıman değil. Bu tip şanzımanlar biraz dikkatli ve bilinçli kullanmayı gerektirir. Sadece DSG değil DSG gibi semitronic tipteki bütün şanzımanlar (PowerShift, EDC, MultiMode, EasyTronic, DCT v.s...) sorunsuz olabilmiş değiller. Bence şu anda hem gayet verimli ve hızlı çalışan hemde klasik konvansiyonel otomatik yapısıyla sorunsuz olmaya aday otomatik şanzımanlardan birisi Yeni Peugeot 308 üzerindeki otomatik şanzıman.

Sent from my iPhone using Tapatalk

şimdi insanlar otomatik alınca direk d ye alıp gazlarım diyor ama dur kalk için manuel kullanılması gereken vitesler var ve bu şanzımanlar her bakımda yağları kontrol edilmesi gereken şanzumanlar. Ama şu bir gerçek bütün şanzumanlar içinde en iyisi çift debriyaj sistemli dsg viteslerdir.

birçok arkadaş bilmeden romantik duygularla yazıyor bence. siyah pelerinli adamın yazısı dikkate değer, diğerleri boş konuşuyor..))

tek araç var gönül rahatlığı ile bineceğin oda Audi A3 olur.

Merhabalar Sektörün içinde olan birisi olarak hanfendi size almanızı önereceğim bütçeniz dahilinde sorunsuz masrafsız bineceğiniz satarkende rahat satıp kaar edeceğiniz tek araç 1.6 veya 1.4 dizel otomatik veya raporunuza göre düz volswagen polo almanızı israrla öneririm ilk aracım diyosunuz dur kalk tedirginlik vs azda yakar çokta hızlı seri olacaktır özellikle 1.6 su. seat pejo vs araçlardan uzak durmanızı tafsiye ederim donanımı fazla gözüksede başa bela araçtır.şayet golf audia3 golfun enboşu sıfırı 57 binden a3 ün 67 binden başlıyorki a3 ile golf arasında hiç bir fark yok motor yürür ön takım vsvs aynıdır. kasa iç aksam harici birde arka dingil harici honda aracı bmw yansanayisdir parası bmw yetmeyen honda alır seri hızlıdır girer (viraja) çıkmaZ basar durmaz araçtır parçası çok pahalıdır bir bmw range Rover teknisyeni ve 2014 mercedes kullanıcısı olarak Allah Rıza'sı için bilgimi paylaştım saygılar

Estafurullah beyefendi audi sıralamada 3 sıradadır ve sıralamada kural budur mercedes 1.8 başlar bmw 3.20 de audi ise a6 da başlar a6 audi en az alabiliyorsa quatro şart değil tdı da olur alırsınız yoksa alt segment audi Audi a134 hatta 5 vw taklitidir passat ,cc ,golf atıyorum act yani şanzıman aynı çift kavrama triptonik motor aksam aynı turbo destek farklı gibi birde audide yalıtım farkı öne çıkar bu demek değildirki araç daha ahım şahım kalitede mesela golf 6 2010 kadar kullanılan ön takım ve motor vs a3 2005 2008 arası kullanılan öntakım gibi saygılar...Ayrıca bayana polo demem deki sebep 1 hb istemesi (hb aracın duayeni golftür hb araçta 1 adım öndedir diğer markalardan yol tutuş vs gibi gerçi bundaki etken önden çekiş olması arkadan olsa aman aman :D 2 bütçesidir

Üst Alt