Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖTV hariç 20000 - 25000 TL arasında sıfır araç bulabilir miyim?
arkadaş otomatik vites araç alacak gelmiş dacia öneriyo
Suzuki Splash 26 bin 27 bin civarı alırsın indirimli veya Hyundai İ10 bu modellere bak araştır o paraya anca bunları b ulabilirsib opel corsa var ama tam otomatik değil bu fiyat cıvarı o modelde
hesaplarıma göre 20bin tl'ye ötvli fiyatı 29000 tl olan bir araç alabiliyorsunuz.. bu fiyata sıfır ve otomatik araç bulmak zor.. ama verebileceğiniz rakamı artırırsanız 34-35bin gibi o zaman 50bin tl'lik araç alabilirsiniz. böyle olunca alternatifiniz çoğalıyor..
aracın fiyatı arttıkca ötv'den alacagınız indirim oranı da çok artmakta.. düşük fiyatlı araçlarda fazla indirim alamıyorsunuz..
2014 FİYAT LİSTESİ | SEAT Türkiye
Bu listeye bir göz atın ibiza 1.4 reference benzinli anahtar teslim 26750 TL görünüyor bir bakmakta fayda var.. Seat ı VW üretiyor. Bu fiyata fiyat/kalite paritesi yüksek..
Arkadaşlar Hyundai i20 araç almayı düşünüyorum ötv vs çıkardığımızda tertibat ile birlikte bu bana kaça mal olur ? birde i20 otomatik mi ben normalde görüyorum düz vites hep ama sitede otomatik falan da var diyor. bu araç hakkında bilgi sahibi olan var mı ? bacaklarda sıkıntı var bir tek , elden kullanacağım.. fiyat ve araç hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Arabadan pek anlamam götürsün yeter ama ben i20 yi baya beğendim tip ve iç olarak , 35 bini geçmezse almayı planlıyorum otomatik viteslisi falan 35 bine hallolur diyosun yani donanımlı falan ?
iyi bi pazarlık yap bi kaç bin indir fiyattan. bu şekilde artar paran tertibat fazla tutmaz oralarda sanayi ustaları falan ara konuş vardır tertibat takan mutlaka