Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV hariç 20000 - 25000 TL arasında sıfır araç bulabilir miyim?

xcoll

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
yaklaşık 20,000 - 25000 Liralık ötv hariç araç bulabilşirmiyim.
yoksa 2.el mi alsam hangisi daha karlı

Bence Ötv nin yüksek oldugu bi zamanda sıfır almak daha iyi.
Çünkü sıfır fiyatlarının artması 2.eli de artırdı.

ne alasbılır bu fıyat aralıgında sıfır alabılırmıyım.

bu paraya zor en az 30.000-35.000 tl olması lazım

i10 c1 107 falan alabilirsin bekli

o kadar para yokkı

otomatık vites
binek bir araç almam gerekıyor. ama o kadar para yok

Yeni-Hyundai-i10-2014-1.jpg
hyundai İ10 alabilirsin bi kaç bin tl daha eklersen

dacia nın hangi modelinde otomatik vites var? varsa bende alayım

Gecen aradım dacia bayiyi hiç bir modelde otomotik vites yok denildi bana

arkadaş otomatik vites araç alacak gelmiş dacia öneriyo

Suzuki Splash 26 bin 27 bin civarı alırsın indirimli veya Hyundai İ10 bu modellere bak araştır o paraya anca bunları b ulabilirsib opel corsa var ama tam otomatik değil bu fiyat cıvarı o modelde
6028-splash.jpg

hesaplarıma göre 20bin tl'ye ötvli fiyatı 29000 tl olan bir araç alabiliyorsunuz.. bu fiyata sıfır ve otomatik araç bulmak zor.. ama verebileceğiniz rakamı artırırsanız 34-35bin gibi o zaman 50bin tl'lik araç alabilirsiniz. böyle olunca alternatifiniz çoğalıyor..
aracın fiyatı arttıkca ötv'den alacagınız indirim oranı da çok artmakta.. düşük fiyatlı araçlarda fazla indirim alamıyorsunuz..

ibiza
otomatik değil arkadaş otomatik alacak okuyunda yazın

32000 tl dgs olan indirimli

tam otomatik değil corsa nın o modeli alırsan tam otomatik al

1,6 olayı ne benım raporda
,
"H sınıfı ehliyet ( özel donanımlı veya otomatık vıteslı araç kullanmak için)
,

yazıyor..

benim sağ kolum bilekten sonrası yok ...

otomatikleştirilmiş manüel mi tam otomatik mi tercih edersin?

fiyatı uygun diye yazdım
yoksa trptonik yada tam otomatik daha iyi

Arkadaşlar Hyundai i20 araç almayı düşünüyorum ötv vs çıkardığımızda tertibat ile birlikte bu bana kaça mal olur ? birde i20 otomatik mi ben normalde görüyorum düz vites hep ama sitede otomatik falan da var diyor. bu araç hakkında bilgi sahibi olan var mı ? bacaklarda sıkıntı var bir tek , elden kullanacağım.. fiyat ve araç hakkında bilgi verirseniz sevinirim

öncelik sağlamlık olmalı sandalyede olanlarımız için. benim için öyle yolda bırakmamalı kolay kolay. 2.si vitesi, tercihim CVT olacak

hocam mesaj bana mıydı ? benim duruma net bir cevap verirmisin ? tekerlekli sandalye de değilim protez ve koltuk değneği ile yürüyebiliyorum

İ20 sense donanımlı 33 bin civarı alırsın. bana kampanya var 29 bine veririz demişlerdi almadım
kore malı sonuçta ne sağlam olabilir ki

otomatik vitesi var 4 ileri i20

Arabadan pek anlamam götürsün yeter ama ben i20 yi baya beğendim tip ve iç olarak , 35 bini geçmezse almayı planlıyorum otomatik viteslisi falan 35 bine hallolur diyosun yani donanımlı falan ?

35 bin vereceksen Ford Fiesta full donanımlı alırsın düşünmüyor musun fiesta???

LPG taktıracak mısın araca

çok yakıyor bunlar küçük araba ama yine de fena yakıyorlar

Hocam o araç hakkında pek bilgim yok bi i20 yi epeydir inceliyordum çok kafama yattı lpg fln taktırmam büyük ihtimal yakıtına katlanırım

i20 yi 35 bine halledebilirmiyim ? donanımlı oto vites falan tertibat dahili

33 bin i20l (burada K.Maraş'ta) 700 tl tertibat başka bi masrafı yok bayii herşeyi karşılıyor burada

Anladım maraşa gelme şansım yokta bakalım 35 bine kadar limitim var hepsine.. yeterse alıcam

iyi bi pazarlık yap bi kaç bin indir fiyattan. bu şekilde artar paran tertibat fazla tutmaz oralarda sanayi ustaları falan ara konuş vardır tertibat takan mutlaka

Anladım sağolasın bakalım uğraşacam bir süre sonra bu işlerle

Üst Alt