Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV hariç 20000 - 25000 TL arasında sıfır araç bulabilir miyim?

hocam benı unuttunuzmu

Hyundai Accent Era 1.4 Mode

böyle bir araba alabılırmıyım ...

çunku 1,6 olması gerekıyormuş herhalde arabanın

Motor hacmi 1600 cc ye kadar olan araçlar alınabilir, 1600 cc de buna dahil.
1.0, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, 1,6 farketmez yani yeterli 1.6 nın altında olsun.

2.el araç alırsam mtv den herhangı bır tam ya da kısmı muafıyet yok degılmı

2. el de mtv muafiyeti var ama bunda motor hacmi sınırı yok ...

Hyundai İ20 4 ileri eski tip klasik şanzıman kesinlikle tavsiye etmem. Yakıt çok fazla performans kötü rampalarda işkenceden beter. (BVA 4 ileri şanzımanlı araç kullanıyorum)

Örneği yok :)
Hiç ödemiyosun işte, her arabanın mtv si farklı sonuçta.
MTV--> 6 ayda bir ödenen motorlu taşıtlar vergisi.

iyimiş ben 2.el araba alayım ozaman nıye sıfır alıyorum :) zaten param yok bu dar boğazlı durumda sıfır arabbayı ne edecegım

mutineer901;

haklısın ama bva vites kullanan araba var mı şuan ya da başka isimle kullanıyorlar o vitesi CVT nasıl ?

tılafsınlı;
Demek istediğim 4 ileri şanzıman araca yetmiyor uzun yollarda 5. vitesi arıyorsunuz rampalarda şanzımanın kafası karışıyor 3'e düştüğünde aşırı derecede bağırıyor ve yakıtı resmen içiyor.
Renault ve Peugeot gibi araçlarbildiğim kadarıyla benzinli modellerinde halen BVA şanzıman kullanıyor. CVT kullanmadığım için pek bi bilgim yok.

BVA dediğin klasik otomatik zaten, benzinli otomatiğin hepsi su gibi içer zaten.
Uzun yolda da belli bi hızdan sonra zaten her araba fazla yakar, ama sabit hızda az yakar.
CVT bunların dışında çok farklı bi sistem, çok konforludur tam otomatik kadar yakmaz, bakım ve maliyeti fazladır.
Pejo tek kavramalı sistem kullanıyor, bu konulara girmekte istemiyorum.
Bence o kadar bunlara takılmayın, sıfır alacaksanız araba forum sitelerinden araştırırsınız bunu kafanızdaki tüm sorulara cevap bulursnuz.

herkes kendi arabası övüyor o sitelerde hoşuna giden paranın yettiği arabayı al bin sıfır arabanın ne sorunu olacak

Bildiğim en uygun fiyatlı araç DACIA otomatiği de var yakında arkadaşım aldı. Yakıtı falan da çok iyi

bende bısy sorabılırmıyım % 86 rapor la sıfır arac alabılırmıyım.

benzinli otomatik vites çok mu yakıyor almayı düşünüyorum.

vw Jetta 1.2 TSİ DSG almayı düşünüyorum acaba araç hakkında bilgisi olan var mı ?

tılafsınlı;
Dediğiniz sorunlar yani belirtilen ısınma sorunları 2010-2012 arası modellerde geçerli şimdi o kadar fazla sıkıntı yok.

Çok gerekmedikçe alıntı yapmadan cevap yazınız lütfen

Ben almanızı tavsiye ederim kısa süre içerisinde almayı düşünüyorum sizlerin de bir önerisini almak istedim :) Doktorlardan geçip raporu alır almaz araba için başvurucam ehliyetim H sınıfı çıkmadan araba alabiliyor muyum yoksa öncelikle ehliyeti almak mecbur mu ?

H ehliyet lazım kendin kullancağın için. eğer DSG de sorun sık sık yaşanmıyorsa en güzel tercih olur. benim tercihim yeni LEON :) ama yine almam biraz pahalı :)

Üst Alt