Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimi için rapor aldım ama kod yazmıyor..?

Bu nasıl bir eziyettir ya hu..!

Bir insanın engelinden dolayı sürücü olup olamayacağına elbette branş uzmanı doktor karar verecektir. Komisyona düşen ise; sürücü olur kararı verilmiş bu engelli için gerekli olan özel tertibatları tespit etmek ve kodlarını işlemektir.

Doktor, B engelli sürücü olur kararı verir, doktor tarafından verilecek kısıtlama kodlarını yazar ve tertibat gerekiyorsa tertibat için komisyona sevk eder. Tertibat gerekmiyorsa komisyona bile gerek yoktur. Yani burada sürücü olur ya da olamaz kararını verecek olan zaten doktordur. Ve bu karardan sonra tertibat için komisyona sevk edilecektir.
Ben işleyişte bir hata göremedim.

Yazık bu insanlara çektirilen eziyete..!

Zeytinburnu il Sağlık Müdürlüğü

arkadaşlar bugün bir mucize oldu :) daha önce okuduysanız ehliyet yenileme süreçlerimi, geçen hafta nüfus müdürlüğünden bu rapor gerçersiz dendikten sonra cimer aracılığı ile şikayet yazdım, dün beni nüfus müdrlüğünden biri aradı ve evraklarımı raporumu neyim varsa alıp gelmemi istedilrer çalıştığım için maille yolladım tamam dediler, ehliyet görüntüsü, sağlık raporu gönderdim,bugün saat 15:00 de bizzat nüfus müdür arayarak beni davet etti raporlarla eski ehliyetinle gelirmisin, gel ve beni bul dedi, gittim beni hemen birine yönlendirdi,

inanırmısınız 5 dk da ehliyetim halledildi inanamıyorum işlemimi yapanda nüfus müdrlüğünde ehliyet işine bakan polis memuruymuş allah razı olsun ondan sağlık raporunda hiç bir eksin nede bir hata yok dedi, neden öyleyse şu karşınızdaki arkadaşlar geçen hafta beniburda reddett ve yeniden rapor düzenliyceksin bu hatalı deyip geri yolladı dediğimde boşver sen affet bu süreç yeniolduğu için arkaadaşlar bilgisiz bilememiş hata yapmışlar dedi. ben işlemim alındı kısmetse haftaya ehliyetim adresime gelicek.. şuan inanılmaz mutluyum

arkadaşlar benim ehliyet için yazılan kodlar...

102. Ambulans, ticari araç veya resmi araçkullanamaz
78. Sadece otomatik vitesli araç kullanabilir
31.03 Pedallar ayak yardımıyla çalıştırılmadığında hızlanma sistemi ve pedalların tıkanmasını önlemeye ya da aktivasyonunu sağlamaya yönelik önlem
32.01 Tek elle idare edilen kombine fren ve hızlanma sistemi
35.05 Direksiyon ve hız ile frenleme mekanizmalarının kontrolünü kaybetmeden idare edilebilen kontrol cihazları

mdursun
Gözünüz aydın, gerçekten sevindim sizin adınıza.
Önceki mesajımda da söylediğim gibi hatalı olan onlardı.

[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]Sadece sol alt ekstremitede sorun çıkartmayabiliyorlar.[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]

Merhaba raporumuz %92 oranında SÜREKLİ
ancak RAPORDA ÖTV İle ilgili bir ibare yok
2022-sosyal destek-engelli kimlik kartı kısmı işaretli.
Ötv ile ilgili bir yer yok . Ve biz arabamızı aldık sorun çıkarmadılar.

sol alt ektremiteye artık ötv indirimi yok dedi.

Benim de sol bacak ama vergi dairesinin otomatik araçı özel tertibattan saydığı içi sol bacak engeller için 02.2019 tarihinden sonra alınan rapor da "hareket ettirici akşamda özel tertibatlı taşıt kullanmasi gerekir" yazmasını şart koşuyor

Gerçekten mi 🙏raporumuz %92 oranında SÜREKLİ
ancak RAPORDA ÖTV İle ilgili bir ibare yok
2022-sosyal destek-engelli kimlik kartı kısmı işaretli.
Ötv ile ilgili bir yer yok . Olmaması normal mi

Üst Alt