Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimi ile aldığım aracı ailemin kullanabilmesi için ne yapmalıyım?

alpers

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
ÖTV indirimli aldığın tertibatsız aracın ruhsatında engelli kişiden başkası aracı kullanamaz diye bir ifade var bu aracı eşim annem ya da babam kullanamaz mı? çünkü aracımda hiçbir tertibat yok normal otomatik vitesli bir araçtır ne yapmam gerekli

Size en yakın TSE den "Aracı başkasının kullanmasında sakınca yoktur" diye belge alın, bu belge ile ruhsatınızı değiştirin.

Ruhsatı daha bugün aldım
Yinele sizin dediğiniz gibi mi yapacağım

Ben bu şekilde yaptım.
Şu an ruhsatımda "Başkasının kullanmasında sakınca yoktur." yazıyor. Babamla beraber kullanıyoruz.

ruhsatınızı değiştirmeniz kullanacak kişileri ruhsata işletmeniz şartıyla ruhsata işli kişiler kullanabilir.

alpers
Diğer arkadaşın dediği gibi yapman lazım. Tse yanlış hatırlamıyorsam 400 tl gibi bir ücret alıyor birde ruhsat değişimi yapar trafik tescil oda 120 tl olması lazım sana 520 tl bir maliyet çıkar bu işlemleri yaptırmadan sakın ola kimse kullanmasın aracını çok uğraşırsın sonra.

Üst Alt