Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimi ile otomatik vites araba alacağım. Yeniden rapor almam mı gerekir?

arkadaşlar heyet günü sabah hastaneden aradılar ehliyet aldğım sürücü olabilir raporunu ve ehliyetimin fotokopisinide getirmemi söylediler evrakları aldım heyete girdim doktorlar kendi arasında konuştu ben sıkıntı yaşamıyrum araç kullanırken dedim sonra başkan tamam biz gerekli kararı vereceğiz sen dışarda bekle dedi. dışarda 15 dakika bekledim sonra güvenlik ismimi okudu 15 gün sonra rapor sonucun eve gelecek dedi.

Rapor sonucu evime geldi arkadaşlar

Malesef raporu aldim raporda yazan ibare moralimi bozdu ibare şu şekilde sağlık kurulu kararıyla sürücü Yönetmeliğinin madde 9/2/a ya göre araç kullanamaz yaziyor simdi ne yapmalıyım. Nasil bir süreç olacak ehliyetimi alacaklar mi bu rapora göre

şahin olgun

Sürücü yönetmeliği'nde ilgili kısım şurası:

"(2) Sinir Hastalıklarından;

a) Santral sinir sistemi ile ilgili doğuştan veya sonradan geçirilmiş veya cerrahi girişime bağlı hastalıklarla ortaya çıkan uzuvların parezi ve paralizileri (duyusal, motor, koordinasyon ve denge açısından), araç kullanmasını ve trafik güvenliğini engelleyecek şekilde olanlara sürücü belgesi verilmez."

Eğer durum buna uygun değilse, yani "sürücü olamaz" kararının hatalı olduğunu düşünüyorsanız, il sağlık müdürlüğüne itiraz edebilirsiniz.

Siz araç için heyet raporuna başvurmamış mıydınız? Neden sürücü yönetmeliği'ne göre ehliyet değerlendirmesi yapmışlar anlamadım. Bu raporu var olan ehliyetin iptali için nüfus müdürlüğüne gönderirler mi inanın bilemiyorum.

OturanBoğa abi bende anlamadım ben araç almak için raporumda ötv indirimi ile ilgili ibare yazmadığı için başvurdum başıma bunlar geldi. şimdilik herhangi bir işlem yapmadım çevirmeye denk geldiğimde ehliyet istediklerinde bu çıkar mı sistemden onuda bilmiyorum bakalm bekleyip göreceğim burada il sağlık müdürlüğüne itiraz et demişssin ama bu hakem hastane raporu itiraz edebiliyormuyum

Üst Alt