Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli araç aldık, ancak sonradan çıkan özelge yararlanamazsınız diyor!?

ozg78

çok geçmiş olsun, güle güle kullanın aracınızı. benimde ehliyet ile ilgili sorunum var. Av. Halil beye nasıl ulaşırım?

Çok güzel haber, sevindim adınıza...
Tekerinize taş değmesin, güle güle kullanın.

Hüseyin İlik

Hüseyin Abi Ankara ya yazılan özelge bu gibi sorunların önüne kesin olarak geçer mi yani Ankara dan özelgeye onay gelirse.

ozg78 Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. Acaba mahkemenin kararını özel mesaj yoluyla iletebilir misiniz? Sizinle aynı teşhisden almıştım aracı vergi dairesi borç çıkarırsa sizin davayı emsal gösterebileyim

ozg78 Merhaba, çok benzer bir sorunu bende yaşadım. İzmir den araç aldım ancak Muğla Vergi Dairesinden olumlu özelgem olmasına rağmen, Bornova İZMİR de evraklar takıldı ve Ankara dan tekrar görüş talebinde bulunduklarını söylediler ve aradan 4 ay geçti. Araç bayide yatıyor, bende sizin yaptığınız gibi avukatım aracılığıyla mahkemeye verdim. Emsal teşkil etmesi ihtimaliyle mahkeme kararınızı paylaşır mısınız?

Üst Alt