Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimli araç raporu almak için başvuru dilekçe örneği var mı?

Cango

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
15
Yeni ÖTV indirimli araç raporu alacağım eski raporum 5 yılı geçtiği için yenisini çıkartmamı söylediler hastaneye randevu aldım ve hastaneye gelişte dilekçe yaz dediler rapor başvuru dilekçe örneği rica ediyorum sizlerden.

Dilekçe örneği yok ..hastane kurul bölümüne engelli sağlık kurulu raporu alacağım de..ne için diye soracak sana sende otamatik vitesli arac icin engelli raporu diyecen. .onlarda rapor isteme nedeni ne: tertibatlı yada otomatik vitesli arac yazacak muayene olup heyet e gün verecekler. .bukadar işlem

Benden istemediler ne için alıyorsun dedi bende ötv'siz otomatik vites li araç için dedim foto çekti evrak ı hazırladı muyane ye gittim gerekli tanı lari yazdı doktor tertibatsiz otamatik vitesli arac kullanmasi uygun diye sonuna ekledi heyet günü verildi heyet e girdim 1 hafta sonra orda da birşey sormadı hoca zaten aynı hoca idi kendi yazdığı tanıyı aynı şekilde onaylandı. .şimdi raporu n çıkmasını bekliyorum. .bendeki sureç böyle

Meraba H ehliyet icin bu engelli raporunumu almam gerek önce

sağlık kuruluna gidiyorsunuz onlar örneğini veriyor doldurup geri veriyor heyyete giriyorsunuz.

@BLACKSAGAT
Boş bir kağıt verdiler altında gereğinin yapılmasını arz ederim yazıyor yukarıya ne yazacağız.Bir örnek lazım.

@Emre1905
Evet ilk kez ehliyet alacaksanız bu kurula gireceksiniz ehiyet ve ötv indirimli araç alacağınızı dilekçede belirtip bir rapor isteyeceksiniz.

Yani önce engelli raporu alacam sonra h sınıfı için mi basvuru yapıcam ılk alıcam

@Emre1905
Raporun arkasında beliriyorlar siz ne istediğinizi dilekçede belirteceksiniz Raporun arkasında
durum bildirir rapordur
özel tertibatlı araç kullanabilir
Otomatik vitesli araç kullanabilir
engelli ehliyeti alabilir
gibi şıklar var ne istiyorsanız onları değerlendirecekler
bu rapor hem sizin engelli raporunuz hemde ne işe yarayacağını sizin isteğiniz doğrultusunda verecekler benim bildiğim bu umarım değişmemiştir bir karışıklık var şuan.Siz bir devlet hastanesine gidip bunu almak istediğinizi söyleyin.

Aile hekimindrn sevk alıp gidicem pazartesı de iste önce engelli raporunumu isterler dıe kafa karıstı tesekkur ederım verdiğiniz bilgi için

o boş yere ötv indiriminden yararlanmak tertibatlı araç kullanmak için dedi bizim sağlık kurulundaki şef sadece onu yazdım yani.

Ötv indirimli araç alımı için dilekçe götürmem gerekiyor dilekçe örneği nasıl olmalı?Şimdi hastaneden nüsha çıkartabilirim fakat trafik raporun aslını istediği için ötv indirimli araç alımında geçerli olurmu onu bilmiyorum.

Eğer raporunuz sürekli ise yenilemenize gerek yok. Maliye özelgeleri var bu konuda.

ben de hastanede rapor alma nedenlerine araç alımı ötv muafiyti yazdırmak istedim hastanedekiler onun için ayrı rapor almak gerekiyor dediler??

Eğer raporunuz sürekli ise yenilemenize gerek yok. Maliye özelgeleri var bu konuda.

Bana hastanede denilen raporun üzerinden 5 yıl geçmiş yenisini çıkartman gerekiyor kuruldaki adam böyle söyledi.Artı 300 tl ücret istediler.Elimde eski raporumun aslı yok asıllarını biri araç alımında gitti diğeride izmir trafik şube engelli park kartı alırken aldılar gittim sordum raporun aslı dosyada yok iç etmişler.Bimer'e yazdığım yazıda ya hastaneden nüsha çıkarmamı yada raporu aldığım hastaneden yenisini çıkartmamı söylediler.Özelge çıkartsam hastaneden de nüsha çıkartsam araç alımında geçerli olurmu acaba?

İlçe emniyetten şöyle bir yazı geldi bana ama aracı alacağım bayii rapor aslı istiyor.

7qWLGr.jpg

Son düzenleme:
Üst Alt