Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ötv raporu çıkarmaya gittim, evde bakım maaşımdan oldum!?

Valla benim gözlemlediğim doktorların daha çok insiyatiflerine göre karar vermeleri böyle bir sistem yok egerki hastane eğitim var araştırma ama sağlık bakanlığına bağlı değilmi biz bildirim yapmıyoruz diyorlarsada bilemiyorum ben bir yerde okudum her ayın ilk haftası sisteme düştüğünü okudum sen bilirsin ben yeni rapor alırım AĞIR ENGELLİ evet yazdırırım diyorsan bununla yoluna devam edersin bunu bildirirsen bir kesilme olmaz vakit kaybetmeden ya yeni rapor çıkart yada son aldığın raporu bildir ikisinden birini yap sen birde aile sosyal politikalar müdürlüğüne telefon açıp ismini vermeden bir danış hastane personeli bilmez kuralları hepsi bi haber

Merhaba babamın %93 oranında sürekli engelli raporu vardır ayrıca evde bakım maaşı almaktadır. ÖTV indirimli araç alırsak maaşı kesilir mi.

Ya birde yeni alacağın rapor AĞIR ENGELLİ HAYIR Çıkarsa birde maaşından olursun mesele AĞIR raporu ile beraber %90 üzeri rapor almanız elinizdeki raporda ötv ile alakalı bir şey yazmıyorsa alamazsınız

Üst Alt