Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV'siz araç aldıktan sonra tekrar rapor istenmesi!?

mustafa-toprak

Maalesef bizim ülkemizde manevi tazminat miktarları yerlerde sürünüyor. Dava açılsa kazanılır ama atılan taş ürkütülen kurbağaya değer mi orası sıkıntılı.

vergi daresi araç alırken inceleyip ve hastaneden ropuyun gerçeklegini teyit ettikden ve araç alımına izin verdikten sonra.
3 ay sonra rapora itiraz edebilirmi.. bugun bana ceza çıkartmışlar.. sebeb ise benim raporuma itiraz edip yeni rapor istemeleri ve benim yeni rapor almamışş olmam.. kurumların iş bittikden aylar sonra rapora itiraz edebilirlermi.. bu arada rapor tamm ve eksizsiz açık ve net..
bahaneleri ise geçmişde usulsuz sahte raporla araç almış olmam.. 6 yıl önceki rapor çetesinin bilmeden tuzagına düşmüş olmam..
not: ( il şağlık müdürlüğünün yönlendirdiği hastaneden rapor aldım ancak müracak şekli kurum talebi değill şahsi başvuru raporun içeriği araç alırken raporla aynı oranlar %80 ikisindede. ama raporu kendilerine ulaştırmamıştım acaba neye dayanarak ceza kesecekler diye)

kurum yerine kişişel müracat

il şağlık müdürlüğünün gönderdigi sevk ettiği hastaneden sağlık kurulu raporu almam gerekti.
ama müsait olamadıgım için aynı hastaneden 10 gün sonra rapor aldım.
müracat şekli kurum yerine kişişel müracat işaretli. bu sorun çıkarırmı. bunu kabul etmeme şansları varmı kişişel müracak diye..

Sorun olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam selamlar, benim de durumum aynı şu an, bugün öğrendim hastaneyle yazışacaklarmış raporum yeni ve barkodlu neden olduğunu anlayamadım ben de. Sizin süreciniz nasıl sonuçlandı? Olumlu olmuştur umarım, olumlu olduysa ne kadar sürede sonuç geldi ben de ona göre bir tahmin yürüteyim, teşekkürler şimdiden. vlknz

Son düzenleme:
RAPOR çetesinin verdiklerinden şüphelendiklerini çağırıyorlar demek ki, siz sahte almadıysanız bile o hastanede oldu ise işlemler herkesi inceliyorlar demek ki.itiraz etmeden denileni yapın bence ..siz sözlü olarak ben çeteden almadım diyexeksiniz de çeteden alan da ben almadım diyecek , devlet kime inanacak .mahkemeye verseiz yine hastaneye gidip doğruluüunu ispat etmelisiniz.ben metastazlı 4.evre kanser ve bin tane tedavisi olmayan hastalığıma 2 yıllık rapor aldım .mevzuatta bu yok.sürekli olmalı ama devlet çetelerin ağına düşmüş . onları ortaya çıkaramayınca kontrol amaçlı bizleri de mahvediyor.kolay mı 1 ay boyunca git gel elinde evraklarla in çık çile çekmek .

Üst Alt