Merhaba, benim Gaziantep il saglik müdürlüğünün <Sadece Hareket Ettirici aksamda tertibatli özel araç kullanabilir > raporuna, araç almak istediğimizde Vergi dairesi raporuma itiraz edip, raporu aldığım hastaneye yazı yazmış, hastanede beni arayıp, güncel ikametime göre Kayseri sehir hastanesini hakem hastane olarak belirledi ve ben bu hafta heyete girdim,heyette bana bisey sorulmadı sadece ortopedi doktoru Ameliyat oldun mu? Diye sordu ve 2dk sürmeden çıkabilirsiniz dedi, muhtemelen olumsuz rapor çıkacak, bu hafta edevletime düşecek denildi. Sorun şu ki, ben Gaziantep te o raporu alırken heyette tüm incelemeler detaylı yapıldı ve hatta heyet içerisindeki standart bi araç düzeneği vardı oraya oturtup fizikten ve ortopedi doktoru yanıma gelerek hareket ettirerek yakından inceleyip karar verdiler, Hakem hastanede ne düzenek vardı, ne de bisey ifade etmemize izin verilmedi,yani haksız biçimde raporum iptal edilecek sanırım.
Bu konu da nasil bi yol izlemem lazım, hakem hastaneye itiraz edebilir miyim,süreç nasil işleyecek yoksa tekrardan yeniden rapor almaya baştan mı başlasam bilemedim? Bu konuda yönlendirmenize ve yardımınıza ihtiyacım var,teşekkür ediyorum
Bu konu da nasil bi yol izlemem lazım, hakem hastaneye itiraz edebilir miyim,süreç nasil işleyecek yoksa tekrardan yeniden rapor almaya baştan mı başlasam bilemedim? Bu konuda yönlendirmenize ve yardımınıza ihtiyacım var,teşekkür ediyorum