Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel doktora gittim. Remisyondayım ve mutuluyum

@rosary, Teşekkürler genelde remisyona girenlerin çoğunda halisinasyon olmuyor ondan merak ettim.

Sizin adınıza sevindim daim olur inşaAllah Amin.

Yan etkilerle aranız nasıl?

Meb e bağlı okulda hizmetli memur olarak çalışıyorum işi gücü düşünmekten yan etkileri hissetmiyorum

Ben de yaklaşık 4 senedir özel psikiyatriye gidiyorum. Sabah 07.30 'da sıra derdim olmadan gidip muayene oluyorum. Doktorla aramda manevi bir bağ oluştu. Beni kendimden daha iyi tanıyor. Bazen hediyelik kitap vs götürüyorum. O da mutlu oluyor.

Gyrex 200 kaç saat uyutuyor hocam sizi?

Remisyonda olanlar kendinizi mutlu hissediyor musunuz ? Psikoz atağı geçirmiyosunuz orasını anladım

Benim gibi remisyonda olan var mı?Varsa kaç kişi ve bu remisyon döneminden surekliligi devam etmesi için ne yapmam gerekiyor...kullandığım ilaçlar;.
Norodol, Akineton,paxera,Abilify,Anafranil)

5 tane ilaç kullanıyormuşsun zaten ilaçlarına devam ettikten sonra remisyonunun devam etmemesi için bir sebep yok .

@sokr@t, sağol teşekkür ederim.Sizin durumunuz düzeldi mi? Benim referans hezayanlarim vardı.Norodol güçlü tipik antipsikotik hezayanlarimi kesti.

2 antispaikotik 2 antidepresan ve 1 kas gevşetici yan etki ilacı kullanıyorsun.
Ben de 1 antipsikotik iğne 1 antipsikotik hap 1 tane antidepresan kullanıyorum bende halen devam ediyor halüsinasyonlar ve şüphelerim

@Anti PSİKİYATRİ,
Ben iyiyim herhangi bir sıkıntım yok 2 ilaç kullanıyorum belki sende zamanla doktor kontrolünde ilaçları azaltabilirsin .

Bende yine dozu yükselttiler.Kendi kafama göre 100 mg indirmiştim.İki ayda 400 clonexi çektiler.Rapor çıkarmadılar ses duyuyorum diye.Bu sefer de ilacı alamadım.Günde beş dakika kafamı ya dinleyebiliyorum dinleyemiyorum iki ses göze çarptı.

@Anti PSİKİYATRİ, Ben de kendimdeyim de ağır geliyor koşullar.Birazda hastalık ondan kaynaklanıyor.Materyel bir ortamı var aile arkadaş çevre gibi.

Üst Alt