Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel donanımlı araç almak için ilk ne yapmalıyım?

Anıl59

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar özel donanımlı araç alacağım ilk ne yapmam gerek bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler hayırlı günler.

Hocam ehliyetiniz ve raporunuz varsa hangi model araç alacaksanız o bayiye gidin onlar herşeyi hallediyor. Bu arada acele edin ötv kanunu değişiyor istediğiniz aracı alamaya bilirsiniz .

TEŞEKKÜR EDİYORUM DA ben işlemleri sormuştum ilk aşamada yapılanları

O kadarını bilmiyorum ben ehliyet fotokobisini birde araç raporumu vermiştim gerisini onlar yaptı tertibat dahil aracı aldığım zaman

Ehliyet almak için rapor almak zorundasın (ehliyetin yoksa) ve kursa gitmelisin.

Araba almak için ise ötv muafiyeti ve özel donanımlı araç kullanır vs ibareli tam teşekküllü devlet hastanesinden engelli sağlık kurulu raporu alman gerekiyor.

Şimdilik bunları hallet gerisi kolay

Master

Kurs derken

engelli raporum var zaten tekrardan rapor başlangıcı yapmam lazım o zaman araba almak ve ötv muafiyeti ve özel donanım için aynı sağlık raporu ilk çıkarttığımızda ki gibi anladım teşekkür ediyorum . ;)

@Anıl59

Evet dediğim gibi rapor alman gerekiyor.
Kurs için ise, ehliyetinin olup olmadığını bilmiyorum. Ehliyet yoksa kursa gitmen lazım. Varsa (H Sınıfı veya yeni ehliyetlerden) o zaman sorun yok.

Üst Alt