Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel Hastane ameliyat fiyatları neden bu kadar yüksek?

Sizlerin yaşam şartlarını beğenmedi biz Türkiye🇹🇷 dünyadaki tüm insanları barındırmaktadır için elinden geleni yapıyor. Ne avrupa ne amerika göcmen sokmamak için neler, neler yapıyor

@sokr@t, hangi şehirde yaşıyorsan hangi hastaneye gideceksen git bakalım sizden muayene için ücret alacakmı?

@Mustafa _10,
Ne anlatıyorsun sen ya ! Konuyu saptırman yetmezmiş gibi siyasi mesaj da veriyorsun biz ne diyoruz sen ne diyorsun sus artık sıktın.🤫

@Mustafa_10 gerçekten saçmalıyorsun sus artık konu başlığıyla alakasız konuşup sallayıp duruyorsun yeter baydı tamam haklısın heee!

@Mustafa _10, bana bak ! Emekli maaşı 20 bin özelde ameliyat 150 bin topla çıkar çarp böl hesap yap bakalım kurtarabilecek misin?

@sokr@t, sizde özelde degilde devlette olun. İnsanın hali vakti neye erişiyorsa ona göre yaşar.

@Mustafa _10, bizde sana başından beri bunu anlatmaya çalışıyoruz zaten aynı şeyleri geveleyip duruyorsun bana bir daha yazma 🤫

Bu polimiğe son ver adabına konuşmalarına dikkat ediniz önce konuşmayı ögrenin

@Mustafa _10, bana yazma diyorum hala salak saçma şeyler yazıp duruyorsun sende defolup gitmeyi öğren kaybol yeterrrrrrrr!!!!😤

Üst Alt