Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel hastanede hatalı hekimlik sebebiyle oluşan hastalıklar ve mahkeme süreci..?

merhaba gökçe.
öncelikle geçmiş olsun. senin yaşadığın olaylar aynen benimde başımdan geçti. benim küçük bir yumurtalık kist i sayesinde hayatım allak bullak oldu. işin en acısıda paranla hastane seni sakat bırakıyor. sonrasında birbirini takip eden tedaviler, ve sayesinde işimden de oldum. bir yeri tamir ettiler bir yeri sakatladılar. şükür kolum iyileşti, ama kalçada çok azda olsa kalıcı hasar var. ilerleyen yaşlarda protez diyorlar.

bende 30 gün oksijen tedavisi gördüm. 20 kasımda bi mahkemem daha var. adli tıpa bende gittim. dediğiniz gibi neye baktılar ne yaptılar anlamadım. bana sadece o günle alakalı büyük bir sitres hatırası kaldı. umarım tüm sonuçlar bizim lehimize olurda, yapanın yanına kar kalmaması na seviniriz ve görürüz inş. paylaştığınız için teşekkürler. geçmiş olsun yaşadığımız ve yaşayacağımız tüm olaylarla ilgi paylaşımlara devam . görüşmek üzere. iyi akşamlar.

Adli tip sonucunuzu lutfen iletin.ben de ileticem sevgiler...

merhaba.
20 kasımda mahkemem var. adli tıp a 6 ağustosta gitmiştim. avukatım bu gün arayıp tekrar adlı tıpa muayene olmaya gitmemi, mahkeme tekrar gitmemi istemiş. pazartesi tekrar adlı tıpa gideceğim. sizce bu durum normal mi? bir fikri olan veya bi bilgisi olan varmı? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
iyi akşamlar.

Burada davayı özel hastaneye karşı açtığınızı anladım.Mahkeme dosyanızı Adli Tıpa göndermesi gerekir. Hekimin yada hastanenin devamlı hekimi ise hem hastane hem hekimin kusurlu olup olmadığı tespit edilecek.Eğer orada hekimin yada hastanenin kusuru respit edilirse davayı kazanırsınız.

@firuzan inan teşekkür ederim yorumunuz için.

ben özel hastanede küçük bir operasyon geçirdim. damar yolu açıldı, narkozda deri altında kalıp, kolum sakatlandı. kolumun düzelmesi içinde fatih sultan mehmet hastanesinde kortizon ilacı eşliğinde fizik tedavi gördüm. kolum 3 buçuk ay sonra tekrar düzeldi. bu tedavi uygulanırken kortizon kalça kemiklerimde erime ve çökmeler olmasına sebep olmuş. ama benim davam ilk başta operasyon geçirdiğim özel hastaneyle.

kolumu sakatlanmasına sebep olup, hiç bir şekilde arkamda durmadılar. adli tıpa 6 ağustosta gitmiştim bir muayene oldum orda. tabi muayene de pek denemezdi.mahkemem 20 kasımda ve avukatım tekrar adli tıpa giderek muayene olmamı söyledi. pazartesi tekrar adlı tıpa gideceğim. o gün yaşadıklarımı tekrar yaşayacak olmama çok üzülüyorum. 2 sene oldu ve hiç umudum kalmadı kazanma konusunda. hem sağlığımdan oldum işimden oldum.

birde davamdan olursam benim için büyük yıkım. bana şans dileyin dua edin lütfen. haklı olan herkes davasında inşallah hakkını alır.
iyi geceler.

inşallah Adli Tıp neden ikinci kez görmek istemiş daireyi arayıp görüştünüz mü

firuzan inan

günaydın. geçen gittiğimde bacaklarımın ölçülerini almışlardı. tam anlamıyla bir muayene değildi. bu sefer gittiğimde, nöroloji muayene etti . hem kollarımdan hemde kalçadan. mahkemem 20 kasımda sonucu biz direk mahkemeye ileteceğiz dediler. ama rapor zannetmiyorum yetişmez. hakkımızda hayırlısı diyelim artık.

dosyam adli tıba yönlendirildi.

merhaba . benim adlı tıp raporum, hastanenin kusuru olmadığı yönünde neticelendi malesef. avukat itiraz edecek. zaten adlı tıpdan iyi bir netice çıkacağını düşünmüyordum. mart da bir mahkemem daha oldu ama o zamana rapor yetişmemişti bundan dolayı ekime atıldı. şunu anladimki ben sadece yaşadıklarımla çektiklerimle kaldım. maddi ve manevi kayıplarım hiç birşeymiş. ALLAH yardımcımız olsun.

neden böyle bır gerekce sunmuslar anlamadım acıkcası.benım avukatım kesınlıke bız kazanırız dıyor cunkı ortada kanıtlı olan bır hata var mesala.sızın durumda narkozun derı altına nasıl verıldıgını anlamadım acaba narkoza karsı bır durummu olustu boylemı dusunduler.

@Emine okumuş

ADLİ TIPTA NE yaptılar ğeki?muayne mi ettiler evraklarınıza mı baktılar soru mu sordular?Bir günde işlem sonuclandımı?

yarın adli tıpta olacağım umarım herşey yolunda gider.

Üst Alt