Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özel tertibatlı araç kullananlar, deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

chesterx

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar selam;

H Sinifi ehliyet icin rapor basvurumu yaptim yarin heyete giricem.

Ehliyette yeni yonetmelik cikti bu durumdan biz de biraz sıkıntı duyucaz sanirim.

Ben arac kullanmayi bilmiyorum ve alacagim otomatik vites otomobilde sol ayak ile kullanabilecegim bir aparat mevcut olucak. Tahminen gaz ve frenin yeri degisecek.

Arac kullanmayi nasil ogrenebilirim ozel ders veren ve aparat uygulayan yerler var midir?

Normal bi aracla (otomatik vites) ogrensem sonra cok zorlanir miyim?

Bir de su yeni ehliyet olaylari bizi nasil etkiler bilgisi olan var mi?

Sağ ayağınızda kısıtlılık var sanırım? Öyleyse, dediğiniz gibi, gaz pedalı sola da aktarılmış otomatik vitesli bir aracı kullnacaksınız. Otomatik vitesle araç kullanmayı öğrenebilirsiniz ama, gaz pedalının sağda olması pratik açısından acayip ter olur; zorlar.

Araç kullanmayı öğrenmelisiniz önce aparatı kullanmak sonra gelir.
Araç kullanmayı bilen birisi için gazın sola alınması çok büyük sorun teşkil etmez sadece alışma süreci geçirir.
Araç kullanmayıda herkez nasıl öğreniyorsa sende öyle öğreneceksin bunun için bir ayrıcalık yok.
trafiğe kapalı yerlerde bir şöför nezaretinde bol bol süreceksin bu şekilde öğrenmende fayda var.

Sayın volkan bey,

Tertibat ve proje işinizi aracınızın orjinalliği bozulmadan ve hiç bir yeri delinmeden normal kişinin kullanımını engellemiyecek şekilde tertibat ve proje işi yapmaktayız. Tertibatlarımız garantilidir.

Hizmetimiz aracın bulunduğu yere bizzat biz gelip montaj ve proje dahil hizmet vermekteyiz.

İletişim : 0532 724 2001 den 7/24 arayıp bilgi alabilirsiniz.

Üst Alt