Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özgüvenim çok düşük, çalışamıyorum, iletişim kuramıyorum..?
Bipolar, okb, depresyon, alkolizm hastasıyım. Öz güvenim çok düşük, bi işe giremiyorum. İletişimim çok zayıf, ne yapacağımı bilemiyorum. Ne çalışabiliyorum, ne de duygusal bi ilişkiye girebiliyorum.
@Emrekvk,
Ben senenin birinde 3 - 4 ay falan evde sürekli yattım sadece tuvalete gidiyordumdu. Artık dışarı çıktığımda korkuyordumdu. İşe girmeye bile korkuyordum gözüm hiç kesmiyordu.
TOKAT ta köye gideniştanı bu şekilde devam etmiştidi. Sonra Tokat Devlet Hastanesine PSİKİYATRİ SERVİSİNE yatışım olmuştu. 2012 AĞUSTOS ayı idi.
BURADA KURTULDUM İŞTE HASTANEDE.
DOKTOR:Kadir DEMİRCİ bu doktorum sayesinde hayata tutunmuştumdu.
@aydünyavaz,
aslında yabancı insanlarla konuşmak psikolojiye daha iyi geliyor , üniversite hastanelerinde yatanlar hastalar orda daha rahat ettiklerini kendileri de söylüyorlar başı kalabalık olunca insanın kafası dağılıyor , insan yalnız kalınca aklına bir sürü düşünce doluyor ,insan devamlı kendini dinliyor , bu sitede bile memur olanlar çalışanlar çok daha mental açıdan sağlıklı