Özledim mesela
Tüm kötülüklere inat, ağlamayı unutup seninle gülmeyi...
Özledim mesela
Tüm yalanlara inat aşkın en gerçek halini seninle yaşamayı...
Özledim mesela
Evinizin altında senin hazırlanıp, süslenmeni beklemeyi. İçimden her ne kadar sövsemde sana geç kaldığın için, olsun özledim
Özledim mesela
El ele yürürken yaşlı teyzelerin bize bakıp aralarında bir şeyler konuştuğunu görüp kikir kikir gülmeyi...
Özledim mesela
Sen her akşam eve bıraktığında tam arkanı dönüp gidiyoken dayanamayıp geri dönüp son bi kez sarılıp öpmeyi istemeyi...
Özledim mesela
Defterimin her yerine ismini karalamayı...
Özledim mesela
Gözlerinden ilham alıp gece sana çok güzel şeyler yazmak isteyipde birtürlü becerememeyi...
Özledim mesela
Herkesin gelip bana 'seni' sormasını.
Özledim mesela
Sana şebeklik yapmayı...
Özledim mesela
O kokunu içime çekmeyi...
Kısacası sana ait ne varsa özledim, yaşadığımız yaşama hayali kurduğumuz herşeyi.
Şimdi sana son söz...
"Bir günüm daha sensiz, bir gecem daha uykusuz geçmese özledim "
Tüm kötülüklere inat, ağlamayı unutup seninle gülmeyi...
Özledim mesela
Tüm yalanlara inat aşkın en gerçek halini seninle yaşamayı...
Özledim mesela
Evinizin altında senin hazırlanıp, süslenmeni beklemeyi. İçimden her ne kadar sövsemde sana geç kaldığın için, olsun özledim
Özledim mesela
El ele yürürken yaşlı teyzelerin bize bakıp aralarında bir şeyler konuştuğunu görüp kikir kikir gülmeyi...
Özledim mesela
Sen her akşam eve bıraktığında tam arkanı dönüp gidiyoken dayanamayıp geri dönüp son bi kez sarılıp öpmeyi istemeyi...
Özledim mesela
Defterimin her yerine ismini karalamayı...
Özledim mesela
Gözlerinden ilham alıp gece sana çok güzel şeyler yazmak isteyipde birtürlü becerememeyi...
Özledim mesela
Herkesin gelip bana 'seni' sormasını.
Özledim mesela
Sana şebeklik yapmayı...
Özledim mesela
O kokunu içime çekmeyi...
Kısacası sana ait ne varsa özledim, yaşadığımız yaşama hayali kurduğumuz herşeyi.
Şimdi sana son söz...
"Bir günüm daha sensiz, bir gecem daha uykusuz geçmese özledim "