arkadaşlar 2012 yılında babamın adına özürlü aracı aldık o zaman mahkemeden izin felan gerekmedi vasi belgesi felan yoktu babam felç geçirdi %96 raporu mevcut raporunda zihinsel olarak işaretli araç alınalı 5 yıl süresi geçti bu zamanda araçta masraflar arttı tabiki teker değişimi triger seti baskı balata vs. öncelikle aracı satmak için ne yapmamız gerektiğini sordugumuzda vasisi olması gerektiğini ve ek karar olması gerektiğini söylediler bizde vasilik için mahkeneye gittik ve vasi seçildik sonra ek karar için talebde bulunduk
alım ve satım için aracın masraflarının çoğaldığını bunun masraflarının yerine sıfır bi araç alımı için aradaki oluşacak farkı tarafımızça karşılanacağını taahhüt ederek kısıtlıya bi engel teşkil etmiceğimizi yazdık dilekçede fakat red geldi sebeb aracın yeni olduğu ve arada fark bulunduğunu ve bu durum kısıtlının menfaatine değilmiş deniliyor
karara itiraz ettik sonucu bekliyoruz karar ne olur bilmiyorum ama daha sonra ne yapmalıyız red olursa bilen tecrübe yaşayan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum teşekkür ederim
alım ve satım için aracın masraflarının çoğaldığını bunun masraflarının yerine sıfır bi araç alımı için aradaki oluşacak farkı tarafımızça karşılanacağını taahhüt ederek kısıtlıya bi engel teşkil etmiceğimizi yazdık dilekçede fakat red geldi sebeb aracın yeni olduğu ve arada fark bulunduğunu ve bu durum kısıtlının menfaatine değilmiş deniliyor
karara itiraz ettik sonucu bekliyoruz karar ne olur bilmiyorum ama daha sonra ne yapmalıyız red olursa bilen tecrübe yaşayan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum teşekkür ederim