bakın arakadşlar dünyada her şeyin 'somut yada soyut..' evrende herşeye verilen bir ad vardır benim demek istediğim özürlü yerine engell çü kü bizim yani hastalıkları olan arkadaşlıkların gennellmede hastalık nedeniylee birer engelelri vardır.. ondan dolayıı özürlü yerine engelli en uygunudur demek istediğim buyduu daha açıklayı olmak adı na örnek şu : bir tanıdmağını biri lan demek yerine beyfendi yada hanım efendi demek hangisi daha topluma yakışır seslenişdir hada hitapdır söylermisniz... bazı arkadaşlar demiş söylenişlere aldırmayın ne derlerse desinler.. işde busadece kabullenmekdir bu sitenin amacı bellii engeli arkadaşalrın bütün sorunları dile getirmek bence bu bir sorun ve ben o bakıdman bu düşüncelerimi del getirdim... ve
bu konu bir dilekce gibi düşün ben girişimde bulundum gelişmesi ve sonucu sizlerin destekleriyle olucak ... herkese hayatındaki bütün engellerin kalmasını dilerim hayatlarınızda mutluluklar hoşçakalın
bu konu bir dilekce gibi düşün ben girişimde bulundum gelişmesi ve sonucu sizlerin destekleriyle olucak ... herkese hayatındaki bütün engellerin kalmasını dilerim hayatlarınızda mutluluklar hoşçakalın