Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özürlü kimlik kartı kullanan var mı? Ne gibi haklardan faydalanıyorsunuz?
kartı almak mecburi degildir fakat bazı indirimlerden faydalanman için kartının olması gerek yada daha kolay faydalanman için pratik bir işlem kart yoksa her yere rapor fotokopisi vermek gerek ulaşım içinde gerekli gerçi her şehrin şehir içi ulaşımı için her il kendine özgü engelli kartı çıkarıyor
benim raporun aslını bulamadım..görevliye fotokopisi olmazmı dedim..olmaz dedi..neyse karşısında düşünmeye başladım raporun aslını nasıl ele geçirebilirim diye..o esnada görevli ; "napacan kartı,ne gerek var ki dedi.." tabi benim tepem attı.."öyleyse sen niye gereksiz işlerle uğraşıyon "dedim.. az bozuldu ama neyse..gerekiyodu..ulan sana ne,seni devlet oturtmuş kart ver diye..başından beni savacak klimanın karşısında keyif çatacak ağa..derdi o..ha bide kartı alan arkadaşlar kartınızın gerektirdiği indirimi yerine getirmeyen yerleri şikayet edin..yok öle !! kartın var,senin kanunen indirim hakkın var ama bazı ağalar yapmıyor ölemi ? dar ederim ona dünyayı..
Ben de 10 ay da engelli kartı aldım ve kullanıyorum.
Ankara da su faturaları engellilere % kaç indirim uygulanıyor.
kızılay metrosundan alıyorsun otobüs kartını 1 fotoğraf ve raporunu götürüyorsun 6tl para veriyorsun 10.ayda aldım.farklı yerlerden farklı ücret alamazlar.
Engelli kimlik kartı ile neler yapabilirim kurumlara girme şansım ve ücretsiz neler o
Selam arkadaşlar engelli kimlik kartı başvurumu yaptım 10 gün sonra kartı alıyormuşum nelerden yararlanabilirim ücretsiz durumlar veya kurumlar nasıl bir işlem sağlanıyor açıkçası bilgisi olan varsa yazabilirmi teşekkürler
Belediye otobüsüne bedava binersin .deniz otobüsü bedava.trenler ve yüksek hızlı tren bedava.ucak ve şehirler arası otobüs indirimli.ayrica park ve bahçeler bedava.araciniz varsa park ücreti bedava. Müzeler ücretsiz.su aboneliği ve internet aboneliği indirimli.daha bir çok var
Tamam anladım ama benim istanbul kart var bu kart ayrı bir kart oluyor sanırım engelli kimlik kartı olan yani bu kartı göstermem yeterlimi olucak mesela thy uçak bileti alacağım zaman örnek yada kuruma girmem nasıl olur yani girebilirim değilmi kartımla diğer avantajları biliyorum ondan sordum bende sağolun bu arada ismim uğur memnun oldum hayırlı kandiller dilerim balikesirde mi yaşıyorsunuz