Arkadaşlar 18 Ocak 2012 Çarşamba günü itibariyle Sakarya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde görev yapan bir Müdür Yardımcısı ile yaptığım görüşme sonucunda aldığım bilgi şu şekildedir: Geçmiş yıllarda yapılan Özürlü Personel Sınavlarında Soru Sayıları 50 Adet olurken, 29 Nisan 2012 tarihinde yapılacak olan Özürlü Memur Seçme Sınavı'nda ( ÖMSS ) Soru Sayıları 100 Adet olarak hazırlanacağı ifade edilmiştir... Sınav Konuları ve diğer bilgiler konusunda henüz herhangi bir gelişme olmamıştır.. Gelişmeler oldukça sitemizde güncel olarak paylaşılacaktır.
NOT : Aldığım bu bilgiyi paylaşıyorum , çünkü bilgiyi bana veren devletin bir kurumunda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.. ÖMSS'de olaki farklı Soru Sayıları ile karşılaşırsanız , bununla ilgili sorumluluk almak istemem..Saygılarımla
NOT : Aldığım bu bilgiyi paylaşıyorum , çünkü bilgiyi bana veren devletin bir kurumunda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.. ÖMSS'de olaki farklı Soru Sayıları ile karşılaşırsanız , bununla ilgili sorumluluk almak istemem..Saygılarımla