Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü raporu aldım ama bana bir nüsha vermediler..?

Bende haseki eğitim ve araştırma hastanesinde heyete girdim kontrol tarihim gelmişti sgk sevki ile heyete çıktım fakat raporun ne aslını nede aslı gibidirini alamadım. Raporu alabilmem için ne yapmak gerekiyor. Bimere nasıl bir dilekçe ile başvurayım?

Rapor şu an elimde; vergi dairesinden sevkli gitmiştim, çalıştığım için rapor iş yerine geldi

Raporun bir nüshası size verilmek zorunda hastaneye başvuru yapın ardından engelli kimlik kartı ve ücretsiz seyahat kartını alabilirsiniz.

hastane saglık kurulu oncedden ankarayayuksek saglık kurruluna yolluyordu artık ıst buldada yuksek ssaglık kurulu var ıs gucu kaybı oranı adrresıne postayla gelır evrak takıp sısstemınden de takıp edebılırsın fakat engellılık derecesını belırten raporun bır nushasını hastanedekı saglık kuruluna sor verırler

Arkadaşlar hastanenin sağlık kuruluna defalarca raporun aslını veya aslı gibidirini rapor sahibine vermeleri gerektiğini anlattım ve istedim fakat sonuca ulaşamadım. Raporu alabilmek için nasıl bir yol izleyeyim. Bimere nasıl bir dilekçe yazmam lazım. Bir örneği filan varmı.

Hastane de size 3 yada 4 adet aslı gibidir,seklinde rapor veriyorlar.danışmaya sor,yazı işlerine veya ilgili bölüme yönlendirirler.

işyerinize maille gelecek

raporlar artık çalıştığınız yere maille geliyor

kalekim

ben geçen ay aldım rapor 4 tane fotokopi yaptım aslıdır diye imzalattım . işyerinin haberi bile yok benim rapor aldığımdan

Üst Alt