Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü raporu için birden fazla hastaneye başvuru yapılabilir mi?

ben yüzde 49 olan rapora itiraz ettim beni başka hastaney yolladılar orda yüzde 67 verdiler sonra hakem hastaneye yolladılar evrak kayıttaki salakmı desem şerefsizmi desem bu şekilde itirazı kabul etmeyiz ya 2022 yada özürlü kimligi için yadA SOSYAL YARDIM İÇİN olacak bende vergiden muaf diye ağzımdan bi defa çıktı heyete girdim bir ay sonra elime özürlü sağlık raporu geçti hastalığım yazılı ama özür oranı yok yazmamışlar bir daha hastaneye gittim itiraz ettim biz vergiden muaf olanlara oran yazmiyoruz şimdi elimde özür oranını belirleyecek raporumda yok yüzde 67 veren hastaneye gittim onlarda bi şey yapamadılar arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim birde ulusal özürlüler veri bankasıda var türkiyedeki bütün özürlüler kaç adet rapora girmişse orda kayıtlı sağolsun ordaki arkadaş bana çıkardı çıktıyı ben gördüm

A hastanesinden bakıcı aylığı için rapor aldik. yüzde 89 oran vermişlerdi. Ve ağır engelli ibaresi de var raporda. Şimdi ötv indirimi için yeniden rapor almak istiyoruz .yeniden rapor alabilir miyiz yoksa kanunen alamaz mmiyiz. Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

merhaba. ben engelli sağlık raporu almak için 5 ay önce heyete girdim. sadece göz için %10 süresiz özür oranı verdiler. rapora itiraz etmedim. askerlinten de muafım. şimdi acaba başka bir ilde istediğim başka bir hastanede yeni baştan tekrar engelli sağlık raporuna başvurabilir miyim? bunun için yasal bir engel var mı? bazıları sorun olmaz diyorlar bazıları da 6 ay geçmesi gerekiyor diyor. emin olamadım. bu konuda yardımcı olabilir misiniz. şimdiden teşekkür ederim

Hangi ilde başvurmak isterseniz o ilde heyet raporu veren hastaneleri önceden arayın ve durumunuzu anlatın, bazıları kabul eder bazıları etmez edenlere gidersiniz artık. Çünkü herk s başka bişey söylüyor, kendi yolunu kendin bulmak kalıyor malesef bizlere...kolaylıklar dilerim.

çok teşekkür ederim. andınlatıcı oldu bu. iyi günler.

arkadaşlar benim ilk raporum %24 itiraz ettim %51 oldu ama il sağlık diyorki sen hakem hastaneye gideceksin diyor hakem hastanenin verdiği karar kesin mi ve % 51 şu anda geçersizmi birde hakem hastane %51 aldığım hastalıklara bakarak değerlendirme yapıp onlarda oran verirmi aynısı gibi birde ben %24 luk rapora itiraz etmeden kendim direk başka hastaneden sıfırdan rapor çıkarabilirmiydim yoksa il sağlık müdürlüğüne ittiraz yapmak zorundamıyız eğer hakem hastane % 40 ın altnda verirse eğer ben daha rapor için hastanelere başvurabilirmiyim

Üst Alt