Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlü sağlık kurulu raporuna itiraz süresi var mı?

kardeşim Mehmet005

teşekürederim haklısın bende pişman oldum ama yapacak bir şey yok bilgi verdigin için teşekür ederim sanada ayrıca geçmiş olsun saygılar sunarım kardeşim

@RAMAZN

Yukardaki msj'ında ilk aldığın sürekli raporuna itirazın sonrası sevk edildiğın ikinci hastanede rapor oranının yükseltilerek ve sürekli raporunun süreliye çevrilmesinden bahsetmişsin.

Şayet durum böyle ise,senin şu an elindeki rapor nihayi sonuç kararın değildir.

Zira her iki raporunda birbirinden farklı olması sebebi ile seni bir üçüncü hastaneye sevk edeceklerdir ki,bu hakem hastanedir ve burdaki çıkacak sonuç nihayi karardır.

Gideceğin bu hakem hastanede raporunun arzu ettiğin şekilde sonuçlanması dileğimle,tekrar geçmiş olsun kardeşim.

Mehmet005 kardeşim günaydın

ben galiba anlatamadım benim ilk 100de 60 raporum sürekli haydarpaşa numune hastanesinden aldım şimdi burapora itiraz ettim göztepeegitim araştırmahastanesi bana 100de 100 verdiler bu birinci itiraz bunu çelişkili gördüler 2ciitiraz kartal lütfü kırdal egitimaraştırma hastanesi buda bana 100de 93 rapor verdi 2yıllık süreli işte böyle anlayacagın yani 1ci itiraz 100de yüz çelişkili 2ci itiraz 100de 93 süreli tekrar muyane olacakmıyız teşekürler saygılar kardeşim

RAMAZN
Bu durumda raporun süreli olduğundan dolayı raporunun bitim tarihine yakın konuyu sgk ile görüş,raporumun süresi bitmek üzere ne yapmam gerekiyor diye,muhtemelen onlar seni raporunu yenilemen için hastaneye sevk edeceklerdir,
Umarım bu alacağın raporda süre olayı ortadan kalkar ve sürekli olarak alırsın.

teşekürederim kardeşim iyi akşamlar

sanada acil şifalar dilerim

Yen'i bana %39 verdiler başka bir hasteneye mi gitmem gerekli. İtiraz için ne yapmalıyım. 2inci hastaneden aldığım rapor geçerli olurmu yoksa başka bir hastaneye mi gönderirler. Yada yine aynı hastaneye başvurmam mı gerekli bir bilgi verirmisiniz

Evet 39 ama benim ilk kez ben bursa devlet hastanesinden aldım şimdi Gemlik'te girmeyi düşünüyorum. İtiraz için be yapmam gerekli

Arkadaşlar bu işlemler ne kadar sürüyor itiraz süreci hastaneler gidiş ve sonuç

Arkadaslar engelli raporum 5 yil sureyle %8 ben bunu bir yerde kullanmicam sadece engel oranim engelli kadrosu ile ise girmek icindi. Kendi hastane gitmedim hata ettim. Nr hadtaligimi sordular nede benim elimde belge vardi rontgen sonucu 2 cumle ile %8 verdiler bacagimda 2 3 cm kisalik var onu bile oranlamadilar. Il sagliga gidip itiraz etmem sart mi kendi hastaneme gidip direk rapor alamaz miyim?

Üst Alt