Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Özürlülerin mesaiye başlama saatinde ayrıcalık uygulanabilir mi?

Arkadaşlar biz özel sektörde çalışıyoruz ve geç kalmak gibi bir lüksümüz yok. Bir saat erken kalkıp işimize geliyoruz. Kimse alınmasın bu sözüme ama memur arkadaşlar çıkış zamanı geldiği zaman bir dakika bile durmuyor zaten durmasıda mantıklı değil. çıkış saatiniz nasıl sabitse giriş saatide öyle sabit olması lazım.

arkadaşlar acaba başka bir ülkedemiyiz..doğrusu çok şaşırdım.ben de devlet memuruyum.etrafımda geç gelmeyi bitarafa bırakın hiç gelmeyen bankamatik memurları dolu.şehribanu onlar hakkında bir yorumun olacakmı acaba?..benim oğlum engelli ve ben onun durumundan dolayı sabbahları bir saat geç gelme hakkım olduğunu duydum tabikide kullanıcam.kmse kusura bakmasın..burası birbirimiz anlama dinleme yardımcı olma yeri.şov yapmaya gerek yok!...

arkadaşlar bu başlığı iş yerinde birlikte çalıştığım bi ablamız için açmıştım.ben belediyede çalışan şirket elemanıyım.ablamız memur ve bacağında destek cihazı var.otobüse koşamadığı için çoğu kez ister istemez geç kalıyor.e erken çıksın evden diyeceksiniz.dünyalar tatlısı nazlı bi kızı var ister istemez onun yüzünden geç kalıyor otobüse bu yüzden geç kalıyor onun için açtık bu konuyu.ama şöyle bişey var aslında benim içinde geçerli sayılabilir bu başlık oturduğum yerden 30 dakikada 1 otobüs geçiyor,kaçırdığım zaman minibüse binsem minibüsten inip epeyce yürümem gerekiyor,yürüyüp sonra otobüse biniyorum tekrr bu seferde işyerine gelince belimde ve bacaklarımda uyuşma oluyor bu yüzden bi sonraki otobüsü beklemek zorunda kalıyorum.ister istemez işe 30 dk geç kalıyorum.işyerinde ki bazı kişilerede durumumu izah ettim.müdürümde şuan bi problem yapmıyor.çünkü akşamları bazen 1 saat bile geç çıkıyorum.o yüzden belkide problem olmuyor.nasıl çalıştığım bilindiği için şuan ses çıkaran yok inşallahda olmaz.

hava sartlarında farklı uygulama var diye biliyorum.. birde tabiki amirin insiyatifide önemli..

vay vay vay mesainin saat dokuzda başlaması çok mu kötü bi durum. arkadaş bi konuda yardım istemiş. bakmakla yükümlü engelli aile bireyiniz varsa böyle bir durum sözkonusu. hatta geçen gün baaşbakan da böyele bir şey söyledi.yahu engelli bir kardeşim işe 10-15 dk. geç kalmış memurdur işçidir bunun idare edilmesi gerekir.asık suratlı müdür, haldan anlamayn amir, anlayışsız arkadaşlar hey gidi hey. aklıma gelmişken söyleyeyim hava şartlarından dolayı izin var mış. uygulamayı kim takip ediyor. bu arkadaşlara kim haber veriyor.bu izinler kullandırılıyor mu.böyle bir izin istediğinizde isteksiz tavırla izin veren yöneticiler yokmudur zannediyorsunuz.

Üst Alt