arkadaşlar bu başlığı iş yerinde birlikte çalıştığım bi ablamız için açmıştım.ben belediyede çalışan şirket elemanıyım.ablamız memur ve bacağında destek cihazı var.otobüse koşamadığı için çoğu kez ister istemez geç kalıyor.e erken çıksın evden diyeceksiniz.dünyalar tatlısı nazlı bi kızı var ister istemez onun yüzünden geç kalıyor otobüse bu yüzden geç kalıyor onun için açtık bu konuyu.ama şöyle bişey var aslında benim içinde geçerli sayılabilir bu başlık oturduğum yerden 30 dakikada 1 otobüs geçiyor,kaçırdığım zaman minibüse binsem minibüsten inip epeyce yürümem gerekiyor,yürüyüp sonra otobüse biniyorum tekrr bu seferde işyerine gelince belimde ve bacaklarımda uyuşma oluyor bu yüzden bi sonraki otobüsü beklemek zorunda kalıyorum.ister istemez işe 30 dk geç kalıyorum.işyerinde ki bazı kişilerede durumumu izah ettim.müdürümde şuan bi problem yapmıyor.çünkü akşamları bazen 1 saat bile geç çıkıyorum.o yüzden belkide problem olmuyor.nasıl çalıştığım bilindiği için şuan ses çıkaran yok inşallahda olmaz.