Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Panik atak, anksiyete bozukluk ve OKB ile muafiyet alabilir miyim?

Beyler ben üniyi bu yıl bitirdim bende de pa ve anksiyete var. 6 yıldır bu rahatsıztan muzdaribim. Askerliği de aradan çıkarmayı düşünüyorum lakin yapamayacak kadar da kötü değilim şuan ilaçlarımı düzenli içiyorum. Gidersem nelere karşılaşacağım? Muhtemelen bana silah vermeyecekler ilaçlardan dolayı. Bu şekilde askerlik yapmam polislik ve askerlik dışında başka iş kollarında bana sorun çıkarır mi? Siciline işler felan denilmiş yorumlarda anlamadım. Bilgilendirme yaparsanız sevinirim beyler.

asparagas55
Anksiyete ve panik atak la ilgili herhangi bir sorun çıkartılmaz.
Ancak anksiyete bilindiği üzere kaygı bozukluğudur.panik atak ise korku nöbetidir.
Doloyısı ile askerde kötüleşebilirsin, muaf olma yollarını arayabilrsin.askere gitmeden bunu enine boyuna duşün, sonradan pişman olacağını düşünüyorum, gözlemlediklerim hep bu yönde oldu/Geçmiş olsun...

İşe felan girersem askerlik sorun çürükte almak istemiyorum çok zorda kalmadığım sürece. Daha zor günlerim oldu bir şekilde üstesinden geldim. Eğitime çıkmadığım ve ilaçlarımı aldığım sürece yapabilirim gibi geliyor. Saolasin kardeşim Allah hepimize şifa versin..

Pekii
İnş yaparsın.bu düşünceni beğendim.
ALLAH yardım eder inş, yapar gelirsin.
Sağlıcakla...

Üst Alt