Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoid şizofreni olan kim var?

Xeplion 150 kullanıyorum. Stres beni mahvediyor

13 aydır rexapin 15mg ve cipralex kullanıyorum. ilaclar beni daha çok gerçekte tutuyor. Psikoz halindeki saçma olayların gerçek olmadığını farkettim.arkadaslar size tavsiyem ilaçlarınızı düzenli kullanın.kendimizi Bi nevi ampute olarak düşünürsek ilaçlar bizlerin yürümesini sağlayan takma bacalarımızdır. Normal insanlar biz söylemezsek aramızda olan farkı anlayamaz.

Ahmet T

zeka ayrı bıseydır hastalık ayrı bıseydır bızım hastalıkta dahı olanda olur zeka ssevıyesı cok dusuk olanda . ayrıetten doktorlr genelde sızofrenlerın laflarına bakıp hareket etmezler genelde ne hald eolduklarını aılelerınden ogrenırler sızofrenın olumsuz ıfadelerınıde goz onunde alırlar tabı.

sizce zeka varmı arkadaşlar zekaya inanıyormusunuz;););););)

bende yüzde seksen raporlu şizoaffektif hastasıyım hastalığım askerde çıktı ortaya
13 senedir olaxin 20 mg kullanıyorum ayrıca son 3 yıldır gyrex 400 mg kullanmaya başladım
olaxin artı gyrex 400 mg kullanmaktayım

şizoaffektif olanlar kim var aramızda

derbeder47 ben varım ben dedıgınız butun ılacları kullandım bana fayda etmedı benım rahatsızlıgım sızınkınden cok anlatmamı ıstersenız anlatırım ben 13 seneden berı kullanıyorum bı fayda gormedım sımdı norodol 20lık xeplıon ıgne 150lık rexrapınde iştah acması ıcın kullanıyorum yıne gıdıcem pazartesı gunu degıstırdırcem

bende bunlar oluyo
Uyku problemleri (uyku ihtiyacında azalma)
Oldukça yükselmiş (öforik) duygudurum
Artmış enerji, etkinlikler ve yerinde duramama hali
Konsantrasyonda azalma
Cinsel istek artışı
Çok para harcama
Kişinin kendi kabiliyeti konusunda gerçek olmayan inanışlara sahip olması
Yargılama kapasitesinde azalma
Düşünme ve konuşma içeriğinde artış
Tahrik edici, uygun olmayan davranışlarda artış
Alkol ve madde kullanımında artış
Bipolar Depresif atağa (döneme) ait belirtiler;

Umutsuz ve karamsar olma
Üzgün endişeli ve mutsuz hissetme
Yaşamdan zevk alamama
Enerji azlığı
Unutkanlık
Konsantrasyon güçlüğü
Değersizlik hissi
İştah değişikliği; kilo kaybı ya da kilo alımı
Fazla uyuma, uykuya dalmakta güçlük çekme, geceleri sık uyanma
Çaresizlik ve değersizlik hisleri
Ölüm ya da intihar düşünceleri

rosary

Modiwake veya arcalion gibi ilaçlar var. Ağır uyku hali, sersemlik vb. durumların giderilmesinde etkili. Doktorunuzla görüşün eğer uygun görürse bu ilaçları denersiniz. Şimdiden geçmiş olsun.

Paranoya tşk ederım kardesım sen nerdesın bayadan berı gozukmuyorsun nasılsın

...mesela bu kadar tesadüf olamaz diye dusunduqun şeyler....bunlar paronaya deqil dimi ...😌

En yakinimdaki paranoid sizofreni teshisi aldi ilac kullanmiyo ve oldukca iyi oldugu donemler oluyo.belirtileri yasamiyor ama gercek mi deilmi diye ayiramiyor cokta gecmiste yasadiklarini

Yaa sen varyaa beni anlatmışsın :D ilaç kullanmam. Bide okb olmasaydı bende hayatımı bile yaşardım :) Ama bilmeyenler zannediyor ki herkes ilaç kullanmak zorunda. Evet hepiniz kullanın arkadaşlar %95i kullanmak zorunda aynen. Ama benim gibi cinlerinin olduğundan şüphelenen biriyseniz ilaç kullanmazsınız ! çünkü ne içersen iç kafada yine bi cin mevzusu var yani yokedilemez. Bide yani nerden bileyim belki ben ilaç içince tamamen düzelicem. okb bile biticek. Ama nerden bileyim ben cinlerin iyileşmemi isteyip istemediğini ? bilmiyorum. yani iyileşsem bile bi korku olur bende cinlerden. oyüzden ilaç kullanmıyorum. aşırı zayıfım kemiklerim sayılıyo.

İbrahimEsad20

ben de çocuk yaşlarda başlamıştı birinci sınıfta bile hastaydım herkesi kendim gibi zannediyordum 2007 den beridir tedavideyim

Üst Alt