Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoid şizofrenim var, şu sıralar alevlenmeler oluyor. Ne yapmalıyım?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
62
Reaksiyonlar
125
dün bağa gittim babam aşı yapıyordu bende bıçağı tutuyordum yardım ediyordum halüler bıçağı al babanın kalbine sapla bakalım ne diyecek dediler ben yapmadım yaparmıyım hiç bardağı al televizyona fırlat bardağı al babanın kafasına vur diyorlar leponex clopixol kullanıyorum

Kardeşim tınlama onların dediği hiç bir şeyi yapma.
Bunlarla konuşurken sana insan sureti gibimi geliyorlar yoksa başka suretlerle mi?
Nasıl görüyorsan artık bunları ve bunlarla konuşurken babana veya yakında kim varsa arkadaşında olur onlara şu tarafa bakın orada birini görüyor musunuz diye sor eğer kimse yok derlerse benim hayal dünyam dersin umursamazsın.

yemek yiyorduk dün bağda ben farkettim oda bizimle yiyor halü olduğunu anladım abim gile besmele çekin dedim herkes çekti ama o yemeğe devam etti bağdan gelince babama dedim dedi o halü
şeytan görünümünde bu ilaçlar musallatı büyüyü tedavi etmiyor teyzem büyü yaptı neymiş yalvarmasam affetmezmiş affetmek Allah a mahsus övünmekte teyzem ölünce bozulur diye ümit ediyorum

Senin yapman gereken ilaçlarını düzenli bir şekilde iç ve Doktor kontrolüne git bunları anlat ve görmüş olduğun halüsinasyonları gerçek mi değil mi diye ayrımını yapmak istiyorsan yanında baban varsa baba masada bizimle yemek yiyen yabancı biri var mı diye sor yok oğlum hayal görüyorsun derse rahatla umursama onun dediklerini sakın yapma babana ve yakınlarına güven

beni çarparlar diye korkarak çıkıyorum sokağa haa birde bu halülerden izin almam gerekiyormuş izinsiz gidersem hasta ederlermiş ediyorlar da

bende eksik olan ne ? insanlar okuyor çalışıyor evleniyorlar bende bunların hiç biri yok

Ahmet T

sana şizofreni hastası zengin komşu kızı var gel evlen dedim istemem dedin. Sende eksik olan bir şey yok sadece sorumluluk almaktan korkuyorsun evlensen çalışmak zorundasın eşine bakmak zorundasın çocuğunu okutmak zorundasın bunlar seni korkutuyor rahatsın şuan free takılıyorsun kafan rahat çalış para getir diyen yok oh mis gibi hayat. Kira derdin yok yediğin önünde yemediğin arkanda tereyağlı ballı ekmek gibisin.

artık hasta olduğumu anladım ilaca sarılmalıyım iğne vurulmalıyım

şimdiye kadar ilaç kullanmıyor muydun?

Bende halüsinasyon felan görüyordum sesler duyuyordum 28 gün yattım şuanda Allah'a Şükür iyiyim . Tedavini aksatma ilaçlarını kullan tabi bunlar sana yardımcı önemli olan sensin kendin herşeyi anlamaya çalış

babamgil umreye gidecekler ablana git orda kal dediler ben evde kalmak istiyorum babaanemin ölümünü atlatamadım birisi yardımcı olsun halüler gel babaannesi gel bunu boğ diyor korkutuyorlar evde kalmak istiyorum ablama veya abime gitmek iste miyorum

Abim mesaj atsana bana numaranı konuşalım. Bizde genetik tüm ailede var. Allah yardım etsin

Yüksek viziteli psikiyatristlerden, hastalarını Salih Memişoğlu Hoca'ya gönderen var. Sen büyüden bahsediyorsun, o derdin uzmanlarına durumunu nasıl oluyor da sormuyorsun anlamadım. Gerçi o İstanbul'da.

hayal kurduklarımı yazmak istedim
futbolcu aselsanda çalışıyorum imam olarak hayal kuruyorum
markette çalışıyorum hayali bir eşim var nasada çalışıyorum :) bilim insanıyım sanatçıyım

Paranoid tip şizofrenler, deneyimlerimizi paylaşalım

where are they

SADECE PARANOİD TİP ŞİZOFRENLER NEREDESİNİZ

İlaçlarını düzenli kullan,hislerini sevdiğin ve güvendiğin yakınlarınla paylaşabilirsin,

sesler duyuyorum ne zaman kendini affettirecek diye hergün acı hergün acı

Son düzenleme:
Paranoid şizofren var mı? Sohbet edelim..

Paranoid şizofren var mı? Sohbet edelim..

bende paranoid tip şizofreniyim halisinasyon işitsel halisinasyon görüyorum duyuyorum

bazen çıldıracak gibi oluyorum.ilaçlarımı kullanıyorum ama geçen hafta 2 kere halüsinasyon gördüm.doktoruma söyledim. norodol ve akineton bastılar.bir sürü de ilacım var.Bugün norodol günüm.hadi hayırlısı

Kaç yaşındasin? Ayrica en cok ne zaman görüyorsun? Belirli bi ayı günü saati varmi?

35 yaş...genelde ne zaman göreceğim belli değil ki. belki gün içinde de görüyorum farkında bile değilim.geçen gün iki tane gölge yüzleri yoktu..yanımda durup bana bakıyorlardı..simsiyah iki kişi....uyuyamadım korkudan.

Mahalleden ufo geçti

internetten film izliyordum odam birden aydınlandı cama baktım ufo geçiyor ilacı bırakmıştım ilaçsız uyuyamıyordum o ufoyu görünce uykum geldi uyudum rüyamda bir kadın ahmet sen çok acı çekeceksin seni yanıma alacam senin annen benim salak dedi o kadını çocukken de görmüştüm

Bende tam paranoya okb ile idare ederken yine bi problem çıktı. Bi kapı kapanıyor bi kapı açılıyo gerçekten. Çok kötü değilim ama kocagün düşün düşün dur. Halisinasyon yatarken görüyorum evet hatta enson görmedim sadece hissettim. Karnımda bi kedi gezdiğini hissettim resmen ordaydı uyanık gibiydim.

Üst Alt