Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoid şizofrenim var, şu sıralar alevlenmeler oluyor. Ne yapmalıyım?

Bu kadar iç görü sahibi olmanız ilginç...ne zamandır ilaç kullanıyorsunuz..
Terapi ne zamandır alıyorsunuz

bendede oluyo bende o hastalık var babamı oldur kurtul dıyorlar zor tutuyorum kendımı senı anlıyorum baska ınsanlara yapasım gelmıyor annem oldugu zamanda ole oluyordu o öldü babamla yasıyorum sadece aileye saldırasım gelıyo

Şizofren hastası arkadaşlar alınmasın ama bir şizofreni hastası ilaçlarını kullanmazsa ve doktora kontrollerine gitmezse o zaman tehlikeli, saldırgan biri olabilir. Ben de şizofreni hastasıyım. Hasta olduğumu kabul ediyorum. Doktora kontrollere gidiyorum ve ilaçlarımı düzenli kullanıyorum. Her şizofren hastası benim gibi yapsın.

erbin

dedıklerını yapıyorum ama olmuyo ilaç vucutda ne yapıyo bellı olmuyo ole bır hıs yada ses gelıyor kı anlatamam yasanır her hafta doktora gıdıyorum hem calısıyorum da napabılırım doktor ılesecek dıyo bıktı benden ne yapabılırım

erbin
Saldirgan olabilir piyasada ne dandik adamlar var adamin canini sikiyorlar😂😂😂

benkım

Sakın öyle bişey yapma herşeyi daha kötü yaparsın. Bu dünyada birisi haketse bile öldürmek kimseye bişey kazandırmaz. Bende çok tehlikeli olduydum zamanında ama ben cin sanıyodum etraftakileri bana zarar vermeleri zoruma gidiyodu. Sakın kötü bişey yapma herşeyi çıkılmaz bi hale sokarsın...

Limooon

evet bende cın sannettım ama ole degılmıs doktor soledı tozu artırdı s7 gun once ıyıdım ama hareketlerım sıyaketlerım cogu azaldı ama tekrar basladı anlamadım halbukı duzenlı kullanıyorm

benkım

bendede bu aralar sıkıntılar oluyo çokta yüksek değil . idare edip hasta olarak yaşamaya alışmak zorundayız. Hayat hasta olarak bir başkaldırı şeklinde yaşanabilir. Gerçekten paranoyalarım beni 2ye böldü bu aralar. Bi hayallere dalıyorum sonra bi anda düşüyorum. Düştüğüm zaman ise umudumu kaybetmiyorum ve zamana karşı savaşıyorum. Sende öyle yap usta bilinçli bir şekilde hastalığınla savaş...

Limooon

limooonnnn kardesım benım kafa cok seylerle dolu ama yapamıyorum anlatamıyorum dedıgın gıbı hastalıgı yenme gucum kalmadı olmek ıstıyorum bıktım hastalık aklıma gelmıyo hasta degıl mısım gıbı gelıyo ama sıkayetlerım var bazen cogalıyo bazen azalıyo ben ılacları agrı kesıcı gıbı bılıyorum ole hıssedıyorum hemen şikayetlerımı kesıcek dıye dusunuyorum ama bazende sıkayetlerımden memnun oluyorum calısırken daha hızlı ve daha temız yapabılıyorum patronda bana bayram harclıgı verdı 500 tl ben belkı calısmasam ılesırım yada maf olurum ben 3 sene evde yattım 2 sene boyunca uyudum aynı ılac doktor duzeldın dedı ama sımdı ben memnun degılım belkı arkadasım olmadıgından dır ama beklıcem

benkım seni çok iyi anlıyorum. Çalışıp çalışmamak senin bilceğin iş ama çalışmak iyi gelir genelde. Kendini oyalıycak bişeyler bul ve günleri bitirmeye çalış. Bak sıkıntılardayız ama günler nasıl geçiyo anlamıyoruz dimi. Çünkü çok ağır değil sıkıntılarımız. Sabret ve şu sıkıntılı hayatımız nasıl birbir azalıp bitiyor onu izle...

Limooon
bana doktor büyünün 3 harfli çarpmasının bile tedavisi var dedi

Ahmet T

3 harfliler bende var işte. Belki gerçek, belki hastalık... Yokedilemez şüpheler var. Her hastada işe yaramaz o tedaviler. Şizofrenide düzelme oranı %20 ise bunun büyük bi kısmı ilk oluşma aşaması sanırım. Çok ilerlediği zaman dönüş çok zor gibi...

insanlar niye büyü yaparlar ki halbuki harut ve marut babilde büyü öğretirken bunu yapan yaptıran cehenneme gider hiç kurtuluşu yok dediler dediler mi evet dediler

Merhaba

Ahmet T
Adıyaman Menzil'e git.Allah'ın izniyle iyileşirsin.hayatimi anlatsam ağlar ve sukredersin.raporlarim elimde mevcut

Menzilin üfürügü keskin degil malatya daha kuvvetli😂😂

Üst Alt