Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paranoid şizofreniyim, hayat bizlere zor. Bu rahatsızlıktan muzdarip olupta tam remisyon sağlayan var mı?
@Ben_Claudius, Hocam ben evde kalıyorum hastaneye yatasım geliyor hastaneye yatıyorum taburcu olasım geliyor aslında iyi hissetsek her ortam bize güzel gözükür haksız mıyım ?
@Ben_Claudius,
Etki etmeme olayını anlamıyorum.Trsm de olan bazı hastalar var.Onlarda etkinliklere katılmamam için telkinde bulunuyorlar.Doktorlar da profesyonel olmak zorunda oluyor.Pek bir şey ifade etmiyorlar.Ekt ve hastane kolay değil.En azından senden imza istiyorlar.Bunların yanı sıra bende ilaç konusunda endişeliyim.İlaç değiştirince hayatı düzene koymak zor oluyor.
@Tyler D., valla hocam ne diyebilirim ki az biraz mutlu olabilsek herhalde bir çok olumsuz durumumuzu göz ardı edebiliriz diye düşünüyorum.
@Ahlakideğer, ben küçücük bir ildeyken TRSMye gittim gayet güzeldi aile gibi ortam vardı. doktorlar psikologlar hemşireler samimi bir şekilde ilgilenirlerdi. sonra büyük şehire geldik ben trsm ne gitmedim taki 3 hafta öncesine kadar.
neyse gittim trsm ne kimse benle ilgilenmedi herkes asık suratlıydı. kayıt olmak için bekle dediler 30 dk bekledim kimse bana birşey sormadı bende bunaldım kayıt yaptırmadan çıktım gittim.
herkese TRSM ini övüyordum ama demek ki her yer aynı değilmiş. o tarz yerde çalışanların özverisine göre değişiyormuş demekki