Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Micro123, tam olarak iyileşmiyorsun zaten illa kalıntı yan etki herhangi bir problem çıkıyor hastalandiktan sonra hayata normal bir şekilde dönen görmedim döndüğünü söyleyen de illa biyerde patlak veriyo
Doktorların işi kimyasal yazmak. Öldün kaldın pek anlamazlar, onlarıda ilgilendirmez. Git iyi hissetmiyorum de hemen etki etmez der. Biraz vakit geçer ilaç değiştirelim der, biraz daha geçer , bu ilacı 5 sene kullanman lazım der, biraz daha geçer atak gelmesin diye ömür boyu kullanman lazım der. Sonuç : Hüsran hala aynı
@fatih7171, bı alt modeli oluyo iyileşme olasiligi daha yüksek semptomlari daha az diye biliyorum yani hayattasin mücadele etmek zorundasın demekten başka bişi ifade etmiyor bana oranı düşük oluyor sosyal yardımlari daha az ama bana göre sağlık açısından daha şansli digerleri gibi değil daha çabuk iyileşir diye düşünüyorum.
Arkadaşlar psikoz veya şizofreni kronik bi hastalıktır yani sürekli devamlı anlamında doktorunuza ömür boyu ilac kullanacakmıyım diye sorun muhtemelen ömür boyu bu hastalıklar ilacları düzgün kullandınmı hic bir şeyim yok sanarsınız durum öyle degil ilacsız eski kötü halinize dönersiniz
@tb2nhf, evet katılıyorum 8 sene ilaç kullanıp bıraktım her seferinde red ettim ama sonuç degişmedi bende çok direndim mücadele ettim sonuç degişmiyor ne yazikki şimdilerde ise 5yil düzenli tedavi görüp atak geçirmeyen kere ilaci bırakmayı tavsiye ediyorlarmış şimdi bunu denicem buda yaramaz ise ölümüne ilaca devam edicem başka alternatif kalmadı çünkü bizzat denedim isterseniz sizde deneyin ama 5yil düzenli kullanımda beynimizin bu lanetten arınma olasigi yuksek geliyor siz siz olun ilacınızı için özellikle iğne olun ki sapma saat geciktirme olmasın daha başarılı olacağını düşünüyorum doktorlarda öyle söyledi
Bende xeplion igne kullanıyorum 5 yıldır memnunum ama sanki boşuna kullanıyom inancı bsşlıyor cünkü hic bi hastalık yok ama ilacı bıraktıgım zaman başıma gelecekleri biliyom
@tb2nhf, aklını seviyim bende bunu yeni uyandim mücadele ettim başaramadim pes ettim düzenli iğne oluyorum 5 senen olduysa doktorunla konuş belki bu konuda senin için güzel şeyler söyleyebilir banada haber ver
Ok 3 aylık igneye gecelim dedi ben yan etkiler olur diye korktum yakında 6 aylık cıkacakmış igne süresi ne kadar uzun olursa mesela 3 aylık kan degeride o kadar iyi oluyomuş öyle dedi
@tb2nhf, 3 aylığı bilmiyordum doktoruma kontrole gidersem sorucam ama bı anda okadar fazla yükleme yapmak sakıncalı olabilir beden için kullananlara sormak lazım hangi marka iğne xeplion mu gene?
@tb2nhf, karaciğerde depolaniyo benim bildiğim karaciğer biterse bizde biteriz belki ondan doktor tavsiye etmedi sorucam ama bende merak ettim
@Micro123, duygu durumunu düzeltmezsen kafa karışıklığı artar duzelmezsin olabildiğince dikkat et bu konuya şans tavsiyem gerekiyorsa şehir değiştir etrafında barındırma kimseyi
@Micro123, ailen varsa bazen kafanı kulaklarını sevdir okşat dene zararı olmaz ama seni seven biri olduğundan emin ol. İşe yarayabilir bol bol sohbetlere katil sanal yada Real daha iyi geleceğine inanıyorum.
@fatih7171, durumlarını düzenle bazen rol iyi gelir aile içinde numara gerekli gerekiyosa ajite yap çaktırmadan. yat ananın kucagina kulaklarını kafanı okşat eğer anlicagi frekanstan konuşursan yapar yada rica et belki onunda hoşuna gider işine yarayabilir herkezin frekansı farklı oluyor sen bilicen bu konuyu iyice anlamaya çalış
@Breh81,
2003 te hastaliga yakalandım 2006 da hastane yatişim oldu 2012 de tekrar atak geçirdim ilacımı düzgün kullanmamaktan oldu 2012 beri ilacımı düzenli kullanıyorum hiç atak geçirmedim 12. Yıl oldu ilacı birakabilirmiyim düşüncen ne????
Doktora sorman lazım benim fikrim şansini doktorla denemen ve sevgiyle o hasarlı kısım telafi edilebilir ben olsam doktorla bırakır kafam karıştığı zaman doktora gider anlatırdım belki gide gele bu bu pis yolları aşar huzura kavuşursun yada atak gecirir tekrar ilaca başlarsın durum kontörlünu iyi sağlamakla alakali gibi geliyor doktorun bu konuda daha iyi anlatacağını inanıyorum sağlam birini bul ve ona koşulsuz inan tedavide meditasyonda eklersin iyi gelir bol şans