Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoya-Şüphe-Hezeyan-Sanrı iyileşmez mi?

Sakince oturup düşündüm bunları
Kafamda kuruyormuşum her şeyi
Ortada bir şey yokmuş aslında
Kimse beni takip etmiyor
Kimse bana kötü davranmıyor
Durduk yere tanıyıp tanımadığım insanlara kin duyuyormuşum
Aslında onlar değil, ben onları istemiyormuşum
Onlar beni değil ben onları düşman bellemişim
Şükredecek halime küfrediyormuşum
40bin tl maaş alıyorum kira derdim yok geçim derdim yok fiziksel engelim yok
İşin aslı bana en büyük kötülüğü yine kendim yapmışım ama farkında değildim

@Micro123, herkesin özel alanı var sınır cızınce biz kötü algılıyoruz ! En ufak hareketten nem kapıyoruz ! Dolaylı bişeyleri birileri anlatmasın yada gizlemesin çok iyi çakıyoruz ama ne olduğunu bilmediğimiz için kurabiliyoruz vs. Bencede bu çeşit paranoyaklık var bende çözdüm ((:)

@kara duman,

Evet çözdüm artık
Psikiyatriye giderim derdimi anlatırım doktor neyim var hakkında bişey demez ilaci yazar gönderirdi, en son annem ile doktora gittim doktor beni dışarı aldı annemle konuştu ben de kapıyı dinledim. Doktor anneme benim kuruntularım olduğunu söyledigini duydum. Yani neyimin olduğunu o an anladım. Psikiyatristler neden hastanın yüzüne ne gibi hastalığı var diye açıklama yapmaz anlamıyorum, robot değiliz biz.

Hezeyan ve paranoya fikirleri gelse de tolore edebiliyorum. Davranışlarımda bunlara bağlı yönlendirme olmuyor. Negatif belirtiler de minimuma indi. Uzun zamandır stabilim ve remisyon evresine girdim. 🤲 Herkese acil şifalar dilerim.

Son düzenleme:
Üst Alt