Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoyak mı oldum? Böyle düşünmek normal mi?

Uyumadan önce hayal dünyasına giriyorum. Kafam değişik çalışıyor. Mesela korktuğum zaman yanıma küçük bir hayvan karakter geldi. Onun benim yanımda kalmasına izin verdim, yardımcı olmak istiyordu. Yakın zamandan bir örnek ama bu değişik kafa yapısını her gece çok yoğun yaşıyorum. Dün gece beyin mr'ında ya bir şeyleri yanlış yaptıysam diye korktum ve bunun hakkındaki düşünceler garipleşmeye başladı.

Kardeşimin hastalığını araştırmak bilği almak amacıyla girdim bu siteye acil şifa diliyorum size öncelikle ama yazdıklarınız gerçekten hiç normal değil bence siz tedavi olmuyorsunuz gibi geldi bunları bukadar burda detaylı anlatmak hiç doğru değil bence bu hastalıklarda ilaç kullanınca bu şekilde olmuyor büyük bir dilimde doktorumuzda anlattı şizofren olup nasıl doktorluk yapabiliyorlar ilaç tedavisiyle çünkü mümkün bu ürperdim yazdıklarınızı okuyunca bence insanlarda farklı algı oluşturyorsunuz evet zor bir hastalık ama ilaçları düzenli kullanırsan insanın hayatı normalleşiyor

@sevgi07,
İlaçların dozunu değiştirdiğim için pişman olduğumu hep söyledim. Yeni ilaca başlayalı 3 gün oldu.

Farklı algı mı oluşturuyorum? Psikoz konuşulan bir forumu okurken buna göre okuyor insanlar. Psikoz diyince insanların aklına ne geliyor normalde ki, benim yazdıklarımla farklı algı oluşuyor?

Çok hafif kalıyor pickle.Sadece gereksiz bir fantezi var.Biraz anlamsız eşleştirmeler.Ciddi olsa yatışın olurdu ayakta tedavi vermezlerdi.

@NewDay, hastanelik olanlar var dediğin gibi. Okuyanların hafif vakalar da varmış diye umutlanması kötü bir şey mi? Yoksa insanların aklına şüphecilik falan mı geliyor hani psikoz ya şizofreni değil?

Bir iki bir şey okur seninle ilgili tezgah kurarlar.Kimse kimse güvenmiyor artık.

Üst Alt