Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Parkinson, esansiyel tremor, distoni, titreme, beyin pili ameliyatı gözlemlerim

Çok şükür dbs ameliyatım gayet iyi geçti 3gündür daha önce kasılmaların yol açtığı gece uyanmaları ve ağrılar ortadan kalktı pil şuan aktif fakat tam ayarlı değil diye biliyorum bir ay sonra ayar İçin gideceğim titremede şimdilik bir miktar azalma var göreceğiz bakalım bu arada Marmara eah da Fatih hoca yaptı ameliyatı ekibi genel olarak iyi benim gözlemlediğim üç asistan tabi burdan isim vermek olmaz mesleği farklı anlamışlar tam bir kasıntı abideleri Fatih hoca tam bir idealist meslek ömründe başarılar dilerim noroloji hocam dilek hanımağa çooooookkkk teşekkür

merhaba bende essansiyonel tremor mevcut Ali zırh hocaya muayene sonucunda dbs onerdi su an calisiyorum engelli raporu beyin pili icin yuzde kaç oran veriyor bilgi veririmisiniz ellerde ve başta tremor mevcuttur

cok geçmiş olsun Acil şifalar dilerim birkac sorum olacak iletişime gecebilecegim telefon bilgisi gonderebilirmisiniz teşekkürler

Eşim 3 defa beyin pili ameliyatı oldu. Sorun yaşanmadığı dönem yok. Keşke hiç bulaşma saydık

Ben servikal distoni hastasıyım 3 eylül 2019 da derin beyin stimülasyonu yani beyin pili ameliyatı oldum ve iyi ki de olmuşum doktorum 6 ay sonra sonuç alırız dedi ve dediği gibi de oldu şimdi ise hala ayarlama devam ediyor ve çok çok iyiyim

Gülo merhabalar bende 2020 birinci ayda oldum ve Herşey yolunda gibi,, ben engelli ç

Gülo34

Gülo merhabalar bende 2020 birinci ayda oldum ve Herşey yolunda gibi,, ben engelli çalışkanım raporum süreliydi yüzde 40 raporum düşerim? Sana kaç rapor verdiler,, 05389271435 ararsan sevinirim

Merhaba bende Distoni hastasıyım ve ameliyat düşünüyorum bana bileği verebilir misin nerde oldun amaliyatı bide

Parkinson Distoni tedavisi deneyimleri..?

5 ay önce beyin pili ameliyatı oldum. bu konu ile ilgilenen arkadaşlar varsa. yeni bilgiler aktara bilirim tartışa biliriz.

Tremor, Parkinson tanısı alan var mı?

Tremor,Parkinson tanısı alan varmı? Yaşadığınız zorluklar vs nedir?
Bu hastalık ilerliyormu? İlaçların etkisi oluyormu?

Üst Alt