Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Parti üyeliği güvenlik soruşturmasında sorun olur mu?

caner7777

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
6
hdp üyesiydim yerel seçimlerde belediye meclis üyesi adayı oldum ama kazanamadım bu güvenlik soruşturmasında sorun olur mu?

hdp terörden davası olan bir parti ve memuriyete atananların terörle bağlantısının olmaması ve terör ile ittifak eden bir derneğe veya bir kuruluşa üye olmaması gerekiyor bu yüzdeni sorun olabilir ama kesin bilgiyi avukatınız alabilirsiniz bide atandığınız kurum önemli hangi kuruma atandınız

@caner7777,

Yasal olarak hayır. Akp neyse chp neyse hdp de dem de odur, aynı derecede yasaldır ve üyeliği helaldir. Hiç bir sorun olmaz. Ama ülkenin durumu ortada. Kendinden olmayan herkese, tüm solculara düşman muamelesi yapan bir akp var. Hele atanın, ne olacaksa olacak.

Demlendiler nasılsa sıkıntı olmaz . 😜

Parti üyeliği olmaması lazım galiba, istifa ettiysen sorun olmaz gibi.

@kenanivedi, kendim kendi aday olduğum seçimde oy kullanmaya gitmedim parti benim üyeliğimi sonlandırdı.

@OturanBoğa, bu söylediğine hiç katılmıyorum örnek kamu kurumlara solcuda sagcida giriyor ama nedense bir algı yaratılıyor hep AKP li alınmıyor

Artık ülkede muhalefet diye birşey kalmadı. Ak Parti, Mhp, Dem, Chp itifak halindeler. Korkma birşey olmaz.

@hibrit,

Evet, mümkün olsa bir tane bile alınmaz ama bazen oluyor işte... Onun için arkadaşa cevaben "sorun olmaz belki de, başvurup göreceksin" dedim.
Sözlü mülakatın ve güvenlik soruşturmasını ne olduğunu herkes çok iyi biliyor. İster kabullenin ister kabullenmeyin. Kaldı ki akplilere laf anlatmayı bırakalı bir on yıl oldu. Allah selamet versin. Kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette. Zamanı gelince herkes hak ettiğini bulur. Zalimler için yaşasın cehennem.

Üst Alt