Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paxera bırakma ya da yerine başka bir ilaca geçişte yoksunluk belirtileri yaşar mıyım?

doktorun yönlendirmesiyle ve benim geri bildirimlerimle kademeli sekilde bıraktık. bırakmam da uzun sürdü. vucudum cok tepki veriyordu yoksunlukta. ama iyileştim tamamen doktorum öyle bıraktırdı. sen kafana göre bırakıyorsun anladıgım kadarıyla

@emrem72,
Çünkü daha önceden çok bırakmayı denedim yoksunluk yaşadım o yüzden kafama takıyorum şu an 40 mg kullanıyorum 28 gün arayla 10 mg azaltarak bıraksam sıkıntı yaşar mıyım acaba

@OğuzHan112 abi bakar mısın doktor duxet yazdı ama bu ilaç yoğun anksiyete iyi gelir mi bende yüzümde yanma hissi terleme mevcut ayrıca sosyal fobide var bu belirtilere iyi gelir mi?

Gelir evet.. ancak sizin hastaneye yatmanız ve yakın takip edilmeniz gerekiyor,aksi halde bu ilaçlarla ilgili negatif düşünceler(opsesyonlar)atlatamayacaksınız gibi görünüyor.

@caferr,

@OğuzHan112,

Birde doktor paxera 40 kullanıyordum onun dozunu 15 gün arayla azaltarak aynı anda duxete başla dedi ama 15 gün hızlı olmaz mı daha önce 10 gün arayla azaltarak bıraktım yoksunluk yaşadım 20 gün arayla azaltarak duxete başlasam sorun yaşar mıyım

Hayır yaşamazsınız, bunlar sizin hastalığınız ile ilgili düşünceler..tedaviniz yetersiz, doktor nasıl tedavi başlamışsa o şeklde tedavine devam et, kontrollere mutlaka git.

@caferr,

Üst Alt