Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paxera bırakma ya da yerine başka bir ilaca geçişte yoksunluk belirtileri yaşar mıyım?

Abi saol düşündüğün için benim sorum şu ki sadece belirttiğim gibi 10 mg yerine 2 mg azaltmam mümkün müdür yani doktordan rica etsem eczacı özel çözelti hazırlayabilir mi?

Ne yaparsan yap bu paxera takıntısından profesyonel destek almadan kurtulamayacaksın bu açıkça belli.

Düzenli kontrollere gidiyor musun gitmiyor musun doğru söyle? İlaçları kafana göre mi kullanıyorsun, bana sadece doğruları söyle yeterli.

@serdaraydinn,

@OğuzHan112,

Yok abi doktor kontrolünde kullanıyorum birde tms tedavisi varmış doktora sordum anksiyete için denenebilir dedi sen ne düşünüyorsun bu tms hakkında?

İyi akşamlar herkese yaklaşık 3 yıldan fazla paxera 40 kullanıyorum ama bırakmak istiyorum ama her yöntemi denememe rağmen bir türlü bırakamıyorum bazı yerlerde yeşil reçeteli ilaçlar ile bırakanlar olmuş benimde kullanıp bırakmam denenebilir mi acaba çünkü memnum değilim artık paxeradan?
@OğuzHan112

ben 20 yıldır antidepresan kullanıyorum bıraktığım dönemler iyi hoştu ama sonra daha dibe çöktüm şimdi depresan bile fayda etmiyor

Üst Alt