Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paxerayı nasıl bırakabilirim?

@serdaraydinn,

Buradan olmaz kusura bakmayın,ilaç önermek sorumluluk almak demektir..bu gibi yerlerde bu olmaz.

Sizin durum ilaç yoksunluğu ile ilgili değil, paxera'ya takılıp kalmışsınız,okb özelliği bu zaten.

Hekim değiştirmeyi denedin mi hiç?
Bilmiyorum 15-20 gün hastane yatışı ile bırakabilirsiniz diye düşünüyorum..hem tedaviniz düzenlenmiş olur.

@OğuzHan112,
Evet denedim sonuç yine değişmedi çok ilaç kullandım citoles selectra prozac selectra iyi gelmişti lakin covid oldum sonrasında fayda etmedi efexor 75 1 gün kullandım çok aşırı ağır geldi anafranil kullandım oda ağır geldi bıraktım paxera iyi geldi ama geçmişte çok kez kullan bırak yaptığım için eski verimi alamıyorum o yüzden bırakmak mantıklı gözüküyor

Peki bu düşünceler sizin mi,yoksa sizi gören hekimin önerisi mi?yani paxera'yı bırakmanı doktorun mu söyledi?

Çok sık ilaç değiştirmek doğru değil aslında.

@serdaraydinn,

Anladım,doğru en az 1 ay düzenli kullanmak gerekir,eğer az da olsa rahatlama olmuyorsa o zaman ilaç değiştirilebilir.

Şöyle bir şeyi de eklemek isterim,bazen 1 ay yeterli olmayabiliyor,2-3 ay devam edilmesi gereken durumlar da oluyor,2-3 ay sonra tedaviye yanıt alındığı da görülüyor.

Ben sizin hastaneye yatarak tedavi almanızı tavsiye ederim.. bilmiyorum,doktorun uygun görmüyorsa birşey diyemem.

@serdaraydinn,

Üst Alt