2011 yılında bir nedeni yokken vücudum atak geçirdi priapism (ön teşhis konularak) 12 saat ereksiyonda kaldım kalabalık bir ekip ile nedenlerini hakkında operasyon geçirdim 3.5 saat sürdü araştırıldı nedeni bulunamadı 3 4 ay sonra tam hatırlamıyorum
tek parça 'seçenekler var' (**) cm bilateral malleable penil protez takıldı
aradan 12 yıl geçtikten sonra vücudum bir atak daha geçirdi sağlam geçirdi hematoloji (TTP) yatmadığım yoğun bakım görmediğim tedavi kalmadı nerede ise (20lik) dişlerim daha çıkmadı iyi forumlar
erkek bireyler için ereksiyon hali uzun sürelere durumlara teşkil ediyorsa bir problem vardır gerekli önlemleri tibbi olarak almak gerekiyor ( ciddi problemler aklınızın bir ucunda dursun )
Tek parçalı o zamanki dr önermişti şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamadım
iyi forumlar
tek parça 'seçenekler var' (**) cm bilateral malleable penil protez takıldı
aradan 12 yıl geçtikten sonra vücudum bir atak daha geçirdi sağlam geçirdi hematoloji (TTP) yatmadığım yoğun bakım görmediğim tedavi kalmadı nerede ise (20lik) dişlerim daha çıkmadı iyi forumlar
erkek bireyler için ereksiyon hali uzun sürelere durumlara teşkil ediyorsa bir problem vardır gerekli önlemleri tibbi olarak almak gerekiyor ( ciddi problemler aklınızın bir ucunda dursun )
Tek parçalı o zamanki dr önermişti şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamadım
iyi forumlar