Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Pes ekinovarus nedeniyle hangi oranda rapor alabilirim?

engelsizizbizselam

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar herkese merhaba oncelikle bu durumu yasayan yada vilgi sahibi olan arkadaslar yardimci olursa cani gönülden cok sevinirim. 45 yasindayim
Dogustan pev hastasiyim,ayak ice dönük dogmusum, iki ameliyat olmusum sonra 10 yasina kadar ozel demir celik sert ozel botlar kullanmisim. Ergenlimte okul zamani zorbalayan diger cocuklardan sebep birakmisim o ayakkabilari 10 yasinda ondan sonrada o cekinme vs devam etmis bur daha hic doktora gitmeden konforsuz bir sekilde bugüne gelmisim artik ayak götürmüyor maçı. Hic faydalanmadigim haklarimdan varsa eger hakkim faydalanmak istiyorum. Saglik kurulu heyet raporu almak icin basvurup yuzde kirk rapor alabilirmiyim.
Sikayetlerim yada kalici hasarlar
Sag ayak 4 cm küçük
Sag bacak boyu kisa 3 cm
Sag alt baldir capı 7 cm ince
Sag ayak bilegi hafif ice dogru islevsiz. Donuk ve hic bir yone bir cm dönme yok bilegimde . Kalcadan adim atmaya calisiyorum sag ayakkabim hemen yamuluyor. yillardir artik haklarima kavusmak istiyorum. Bilgisi olan ayzarsa bu durumla ilgili yuzde kirk rapor alabilirmiyim simdiden tesekkurler.
Bu hakkimi alirsam ucretsiz ozel afo ve ozel ortopedik tabanliklarida alabilirmiyim ayrica bunuda bilen varsa

Üst Alt