Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Philips işitme cihazı kullanan var mı?

gok5255

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Philips işitme cihazı kullanan varmı?
Memnun kalan varmı?
Dışarda sesler net geliyor mi insanları anlıyor musunuz?
Ben kulak içi aldım beğenmedim zar zor kulak arkası ile değiştirdik ama hala memnun değilim dışarıda sesleri anlamıyorum kapalı ortamlarda sıkıntı yok ama

frekans ayarları iyi yapılmamış olabilir yeniden odyo ölçüm yaptırıp cihazı yeniden ayarlattırın oda olmaz ise başka bir firmadan başka bir işitme cihazı deneyiniz

@16Caner16,

O arkadas senin benim gibi kucukten ileri isitme kayipli olmadigindan cihaci mucize zannediyor😂😂😂
Yok oyle yagma 10 20 binlira ile sagirlik yenmek
Mini rite kullanacak kayipla bu kadar sikayet nite
Cihazlar ise yariyor ama isitme kaybini tamamen yokmus gibi degil
Mutevazi olmali cihazdan beklenti
Isine yaramayan zaten hic kullanmaz😃

İçeriye uygun ayarlanmıştır. Dış ortam için de ayar yaptırın. O kadar para vermişsiniz max verim alana kadar yakalarını bırakmayın. Ben olsam dış ortam için ayrı program yaptırtırdım.

Parayi saydiktan sonra sana ikinci ayari yapmazlar gecmis olsun
Bana bile isitme kaybim cok ileri oldugundan sozde tuttum odyocu iki program yapmadi
Benim kaybima olmazmis😋

Birde isitme kayiplilarin cogu gurultulu yerde konusmalari ayirdedemiyor sesleri secemiyor
Cihaz reklamlariyla bizi uyutup olmayan seyleri olduracakmis gibi satiyorlar
Sen 50 bine cok tuzlanmissin haklisin kendince
Parayi cok verdikce beklentide artior😊

1 sene önce siserden 2 adet kulak arkası işitme cihazı aldım aldığım günden beri 2 günde 1 haftada bir ayar yaptırmaya gittim bir türlü olmadı devamlı ötme metalik yerlerde ani ötmeler yolda araç geri geri gittimi ötmeler en sonunda çözümü duymer den eskiyi Getir yeniyi al kampanyasından yeni aldığım cihazı neredeyse bedava ya vererek fark vererek duymerden danimarka malı işitme cihazı aldım takar takmaz aradaki farkı hissettim şu an memnunum 1 senem boşu boşuna heba oldu paramda boşa gitti

Danimarka isitme cihazinda tekdir😃
Ne âlman ne abd ne isvicre
danimarka isitme cihazinda en iyisidir

Philips de danimarkalı bir firma tarafından üretiliyor.

Yapabiliyorsanız ayarı kendiniz de deneyebilirsiniz. Bunun için gerekli aygıtlar satılıyor. Ben 4-5 yıldır kendim yapıyorum. Her cihazımda kaç program varsa hepsini ayarladım.

Oticon, Phonak, Widex, Bernafon (Oticon benzeri), Unitron (Phonak benzeri), Resound, Signia gibi tanınmış markaları tavsiye ederim.
Ayrıca cihazları programlayan uzmanların bilgi ve tecrübesi de önemlidir.

Üst Alt