Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Phonak Milo Plus SP 2.el işitme cihazı satıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smtdmrk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smtdmrk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
PHONAK Milo Plus SP 18 Aylık Garantisi Devam Etmekte
Phonak Milo Plus SP

27.12.2012 tarihinde alınmış olup, cihaz sadece 2 hafta kullanılmıştır. 18 ay garantisi hala devam etmektedir.
PHONAK DUYU SİSTEMLERİ GARANTİLİDİR. CİHAZ KUTUSU GARANTİSİ KULLANIM KILAVUZU VE PİLLERİYLE BİRLİKTE EKSİKSİZDİR. ALMAK İSTEYEN VE SORUSU OLANLAR MESAJ VEYA TELEFON İLE ULAŞABİLİRLER.

--FİYAT 975 TL--

0533 251 33 19 - ADİL

Cihazın Resimleri Aşağıdadır.

2mcuwk.jpg

http://i42.tinypic.com/2q89i84.jpg
http://i42.tinypic.com/2mms1z.jpg

:) phonak milo pulsta kampanya var simdi mayis 13 e kadar galiba
pesin mesin 1ooo lira yeni 2 yil garanti bayada iyi sihazda odyocu bana vermemisti begenmistim aslinda kaybimi karsilamiyormus

fiyatta pazarlık payı mevcuttur. ben kampanyasını takipte olmadığım için şu an piyasa sıfırı 1000 TL'nin üstünde diye düşündüm. Alacak olan olursa pazarlık payı vardır.

cihazı 700e bırakacagım acil satılık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt