Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Phonak V70 mi yoksa Widex u220 mi?

aRiSe*
Eğer elinizde iphone telefonunuz var ise, widex unique 220 serisi yerine widex beyond 220 almanızı tavsiye ederim. Hem aynı seride unique ve beyond fiyatları arasında pek fark olacağını sanmıyorum, hem yanına ek fiyatla kumanda alacaksınız hem onu ayrıyeten taşıyacaksınız, kumandayı taşımak ayrı bir dert, şarj etmesi ayrı bir dert birde unutması var. Ama Widex beyond da sadece iphone veya ipad e direk bağlanma var. Telefonunu çok kullanıyorsan kulağında widex beyond, cebine de telefonunu koy bu kadar. Mesela yeni Oticonlarda da direk olarak hem Android hem ios telefonlara bağlanma özelliği var. Phonaklarda da aparatsız bağlanma özelliği var mı bilmiyorum. Oticon 2 yıl, Widex 3 yıl garanti veriyor.

Hear
Pil botutuna gelecek olursak 2-3 hafta gitmez, pilin etiketi açıldığı an, pil havayla temas ettiği için, cihazı ister kullan ister kullanma, pil açılışı yapmış hala çalışıyor demektir. Widexin Danimarka sayfalarından detaylı araştırırsanız, frekans aralıklı grafikler, mikrofon, hoparlör giriş çıkış dB bilgileri, 155hours gibi tüm özellikleri yazar, yani 24 saate bölerseniz, ortalama 6buçuk gün gidiyor demektir.

Hear

Üç yıl garanti olması android telefon kullanıyor olmam bunda etkendi diğer türlü daha pahalıya geliyordu zaten ben şarj sorunu yaşamıyorum şarj biterse bendeki Mi Max 2 telefonla şarj edebiliyorum malum bataryası 5300 mah kapasitede.

Pil olarak ilk taktığım pil çiftinde 8-9 gün falan gitti. Ama anlamadığım şey şuydu sol kulaklığın pili daha çabuk bitiyor 7-8 saat daha erken bitiyor. Bende pil bitince mecburen sol kulaklığa takıyorum sağ değişmeden devam ediyorum sağ bitince sola taktığım pili çıkarıp sağa takıyorum sola yeniden yeni pil takıyorum dengelemek adına. 2. Pil çiftide 6-7 gün sonra değiştirdim ayın 1 inde pil değiştirmiştim sabahtan bakalım hala pil zayıf demedi.

Comdex stereo ses vermiyor mono ses veriyor bunun için ayar yapıyorlar mı acaba

Ayrıca bir şey daha merak ediyorum U viole cihazlar varmış cihazdaki bakteriyi nemi vs falan temizliyormuş önerdiğiniz bir şey var mıdır uygun fiyatlı.

Benim çok ihtiyacım var kulak arkası ve ric değilse ben alabilirim

Ilginen olursa cok uygun fiyata cihazi ve bluetooht aparatini bir arada verebilirim.
ben alabilirim

Ben duracell pil kullanıyorum en uzun 4 gün gidiyor hatta çoğu zaman 3 günde değiştiriyorum hangi marka pil kullaniyorsunuz

semraguner
duracell bu kadar kotu degil, aksine iyi sayilan pillerdendir.
sizin cihazinizda sorun vardir. oyle 3 4 gunde pil bitmez. 10 numara olsa bile.
ben 13no kullaniyorum 8 yillik oticonda, 14 veya 15 gunde bitiyor
oticon pillerden almistim cokca bitti, bulabildigim duraceller var simdi.

Blutot varsa erken bitiyomuş

Pluvia
bunu bilmiyordum:)cok ileri isitme kaybiyla oyle seylere ihtiyac duyulmuyor.
dudak okumaya biraz bicimli sesler oldumu iste bize isitme cihazi.

GRAHAM BELL

Benimde bozuldu teki kaçaydır 1cihaz takıyom geçen test yaptırdım oraya göre artmış gözüküyo pek bğnmedim testi anlama iyi artış var odyo saçma buldu testi ankarara dğlm orda bida yaptırcam hacettepe iyi olur randeuvu bulursam

Unitronun yeni cihazlar blu sistemlimiş

Denersen sende bak

Aparatsız konuşuuon

Yalnız cafe gibi gürültülü yerde denemek istediğini belirtecekmişin

Üst Alt