Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polimiyozit hastalığı Dermatomiyozite dönüşebilir mi?

Merhaba Arkadaşlar Ben 14 Yaşında Yakalandım Polimiyozit Hastalığına Şuan 16 Yaşındayım Ve Bi Aralar Koşup Yürüyemiyodum Ama Artık Yürüyorum Arkadaşlarımla Oynayıp Geziyorum Allah HErkesin Yar Ve Yardımcısı Olsun Amin...!

benim oglumda dermiyozit hastası polimiyozitte diyolar misküler distrofide 2 yıldır tam bir teşis yok konulamadı ama kere ivig tedavisi gördüm yinede ck degerlerim 44570 lerde birde kemik erimesi cıktı optiporos deniliyor kortizon kullandigimdan olmuş şuan onun içinde tedavi görüyorum sandimum folbiyol kortizon ve 2 ayda yada her ay almam gereken ivig biraz iyi oluyorum yine degerlerim yükseliyor napcamızı bilmiyoruz herkesten destek bekliyorum benide bu konuda aydınlatın yardımcı olun herkese acıl şifalar

aocloj04;

Kortizon kemik erimesi yaptığı için fosamax,calsimax,zentius gibi haplar kullanmak gerekiyor korumaya yönelik.

Üst Alt