Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polimiyozit için hangi oranda rapor verilir?

Zaloglu44

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Polimiyozit hastalığım var eklem kısıtlıklarım var
Hipotrioidim var
Kalp ritim bozukluluğu var
3 ay önce trafik kazası yaptım omuzumda 14 platin var
Kortizon ve troid için düzenli hap içiyorum
Bunlara ek olarak psikiyatri için de aldım randevu

Bir hafta sonrasına doktorlarına randevu aldım heyete girmek için rapor alma durumum nedir

Kalp hastalıklarında EF değerine bakılır.

Eklem kısıtlılıklarında hareketin ne kadar kısıtlandığına bakılır ve açı ölçümleri yapılır. Aynı şekilde omuzunuzdaki platinden dolayı üst ekstremitede herhangi bir kısıtlılığa yol açıp açmadığını dikkate alırlar.

C- Tiroid hastalıkları

a-Guatrlar (Nodüler, diffüz, multinodüler, toksikve toksik olmayan) subakut tiroiditler

1-Fonksiyon bozukluğuna neden olmamış veya iyileşmiş 0 2- Kalıcı hipotiroidi (tedaviye cevap veren.) 10

3- Kalıcı hipotiroidi (tedaviye cevap vermeyen veya günlük 400 mikrogram ve daha

fazla tiroksin gerektirenler) 40

b- Kretinizm 20
c- Doğuştan iyot eksikliği sendromu 20 d-İyot eksikliğine bağlı diğer tiroid bezi bozuklukları ve benzer durumlar 0 e-Tirotoksikoz (komplikasyonsuz) 10 f-Tiroidektomi (Fonksiyon bozukluğuna neden olmamış, Ca dışı nedenler) 0

@Zaloglu44, alacağınız oranla ilgili net bir bilgi vermek imkansız. Rapor alma sürecinizi ve hastalıklarınızdan alacağınız oranları bizimle paylaşır mısınız?

Fizik %37 tiroid %10 verdi heyete randevu verecekler onu bekliyorum

Üst Alt