Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio sekeli için hangi oranda engelli raporu alabilirim?

Rapora itiraz ne kadar sürer

merhaba arkadaslar ankaradan dusen oranlar için ıtıraz etmekmı mantıklı yoksa bekleyıp yenı rapor ıcın farklı hastanemı mantıklı bana gore farklı hastaneden rapor almak daha mantıklı geldı sonucta 6 ayda rapora basvuru yapabılıyoz,zaten ankaraya gıt gel 3 ay suruyor oran dusurmeden kastım eksık evraktan falan ankaradan donuyor ya onu kastedıyom yanı evrakların ankaraya gıt gel yapması zaten eksık evraktan 8-9 ayı buluyor,bıde ankara oranı dusururse dahada vahım ıtıraz et farklı hastaneye gıt,sonra heyet hastanesı falan surec daha fazla uzar gıbıme geldı,sızın fıkırlerınız nedır?

ekol

sayfa yöneticileri,konu farklı baska bısey soruyorum neden aynı yere atıyorsunuz abıcım zaten baslıgı goren acıp bakmıyorkı ben farklı baslık atıyorum sız ılk önce attıgım konuya atıyosunuz boyle olmaz bilgi edınmek ıstıyoruz surda olayı yasayan cok kısı var tahmın edıyorum.bu yazdıgımla polıo sekelı rapor oranı konusu ne alaka yanı.......

merhaba arkadaslar bugun ıtıbarıyle raporum e devlette ve e nabızda barkodlu ve karekodlu sekılde çıkmıstır,
rapor oranı süresiz 46
kas iskelet sistemi 40
tansiyon 10

(hastaneye gidip raporu bashekıme onaylatmam yada raporu elden almama gerek varmı)

ekol

tablo 4.1 den alman çok iyi olmuş,çünkü 3.4 ten veriyorlar genelde oda düşük oluyor.senin ki onaylanır.

ankara bazen 3.4 tabloya göre değerlendirin diyebiliyor.

merhaba arkadaşlar bugun ıtıbarıyle raporum ankaradan aynen onaylandı ve geldı ,süresiz 46 olarak,
surec cok kısa surdu cok sukur ekım 26 da basvurdum vergı ındırımı ıcın,1 ay bıle olmadı,
bilgilendirmek istedim

ekol

Çok geçmiş olsun adınıza sevindim .Son derece zahmetli bir süreç özellikle psikolojik tarafı insanı çileden çıkaracak boyutlarda...Hakkınızda hayırlı olur inşallah.Selametle...

Teşekkür ederim hiç sormayın,çeken bilir gerçekten darısı tüm bekleyen arkadaşlara.

hayırlısı olsun çok sevindim işini hallettiğin için. umarım herkezde bu şekirde kolayca halleder.

Üst Alt