Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polis memuruyum. 20 gün psikiyatriden raporluyum..?

Alperoni85

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Polis memuruyum, 2 yıldır tedavi görüyorum doktor eğitim araştırma hastahanesinde muayenemde 20 gün rapor yazdı,iğleşemiyorum,hastahanede yatmak istediğimi söledim değerlendircez dedi doktor ve acıdı bana,arkadaşlar şimdi ne olcak heyete sevk etcekler sanırım, heyete sadece psikiyatriden mi gircem yoksa bütün bölümleremi?ayrıca bnm durumum ne olur yardım lütfen. Aşırı stresliyim ve yorgunum.

İçmediğim ilaç kalmadı, ilaçla olacak gibi değil beni nasıl süreç bekliyor arkadaşlar, ayrıca oturan boğaya teşşkürler bilgilerini paylaştığı için.

Geçmiş olsun öncelikle . Heyette başka rahatsızlık bildirilmediyse psikiyatriden girecekseniz . Kurul toplanır kullandığın varsa ilaç isimleri sorulur ve şikayetler dinlenir . Daha önceden ilaç raporlarınız varsa yanınızda bulundurun .

Derli,Allah razı olsun,Sadece psikiyatri evet, ben neşeli bir insandım artık kendimi tanıyamaz oldum,sosyal hayattan büyük kopuş yaşıyorum.yaklaşık 11 yıldır yanlız yaşıyorum.

Rahatsızlıklarınızı bilen bir yakınınız ya da arkadaşınız varsa beraber gidin heyete .Bazen o kişiye de soru soruyorlar önceden ruh hali nasıldı , tavırlarında değişiklikler var mı ve çevresi ile iletişimi nasıldı diye ufak öz geçmiş soruyorlar.

Hayat ve Meslek stresi,durmadan yer değiştirmeler, yalakalık yapan insanlar...takıntılıyım sanırım,dürüst olmak beni bu hale getirdi.heyete kaç kere girerimm arkadaşlar durumum ne olur acamisiyim,yardımcı olursanız sevinirim.heyet polis okuluna girdiğimiz gibi birşeymi.birde durumum ne olur gih mi emeklilik mi?biraz sağlık yönetmeliğine baktım pek birşey anlamadım.sonuç hemen belli olurmu? yardımcı olanlardan Allah razı olsun

abi tanın neydi 4 yıllık bi hasta olarak bilği vermek isterim emekli olmakmı calışmakmı istiyon

Tanıya anksiyete ve diğer yazdı, ilk yazan doktorun üstüne birşey katmadılar,ilaçları çok ağır geldi bünyeme,ilk doktor 150 mgile başladı, diğer doktor yanlış yazmış dedi, 75mg oldu, oda mide bulantısı,şimdi 37,5 mg, uyku ilaçları pek faydalı olmadı, bir yıldırda cipralex içiyorum.daha gencim çalışmak isterım.porosüdür ne bilmiyorum.

Doçent başkanlığında 4-5 kişilik doktor grubundan oluşmakta .Kişinin rahatsızlıklarını ve şikayetini dinler not alırlar .Hasta dışarıya alınır kendi aralarında konsül yapıp karara bağlar. Onay ve imzadan sonra elden heyet raporu verdikleri gibi kuruma yazışma da gönderebilirler.

cevabı görmedim herhalde genede yatmadan bilg vereyim sana eger hastaneye yatarsan hastanede belli günler heyet olur kesin tanı koymak icin hastanede yatarken düzenli ilac alacan ilac sati zil calar sıraya girer ilaclarını alırsın agzını actırıp bakarlar ilacı icmişmi diye her sabah vizit gezer intörler intörlerden sonrada 1 saat sonra kilinik sorumlusu kimse bulguların ona günlük aktarılır oda ilac denemesi yapar hastanede girecen heyet saglık kurul raporu heyeti degildir tanı ve tedavi heyetidir asıl raporu hastaneden cıkınca epikrizinle alacan

ankisiyete basit hastalıktır yönetmeliğinize göre emeklilik vrirlermi bilmiyom gihe cekerler

hastalıgın nevroz grubuna girer yani gercegi degerlendirme yetisinin bozulmadıgı hastalık hastalıgın agırlıgına göre silah kullanmaz raporu verebilir hastalık basit oldugu icin korkma kesinlikle atamazlar silahada el koymaya bilirler ben 4 a calışan işciyim hastanede işyeri ğörüşmesi istediler benden sen memursun istrlermi bilmiyom az kala işten ediyolardı beni

Tb2 h özel den mesaj atamadım eklemem lazım sanırım beni,bilgiler için teşşkürler, benim kulağımada küfür eden sesler geliyor,özelden mesaj atarsan konuşalım biraz

abi 21:36 DA ÖZELDEN MESAJ GÖNDERDİM GELDİMİ BAK TELEFONLA BİLGİSAYAR ÖZEL MESAJ YAZMA SİSTEMİ TAMAMEN FARKLI ÖZEL MESAJIM GELDİYSE HEM ORDAN HEM BURDAN GELDİ YAZ GELENİ TELEFONLA OKUMAYIDA BİLMİYOM

gelen mesajı telefonda göremiyom abi eve gecince bilgisayardan bakacam yok abi baktım özelden mesajların gelmiyo

abi özelden cebimi yazdım ararsan detaylı görüşelim abi özelden mesajını okudum yani hastalık belirtilerini d dilimine girme ihtimalin calıştırmayabilirler bi kac tavsiyem olacak burdan yazılmaz özeldende yazamıyorum bilemiyom karışık özel mesaj telefonla görüşmemiz lazım iyi günler

abi özelden cok uzunönemli bilgiler yazdım geldimi tavsiyeler başlıgı altında geldimi gelmediyse coküzülecem cok ugraştım cünkü cevabını bekliyorum

Depresyon + dürtü kontrol bozukluğu

Polis memuruyum 20 gün anksiyete bozukluğu sonrası heyete sevk edildim,orada doktor rapora depresyon+dürtü kontrol bozukluğu yazmış okuyabildiğim kadarıyla, ayrıca kulağıma küfür eden sesler duyduğumu söyledim,psikolog testinde değerler çok yüksek çıkmış bnm durumum ne olur? Hangi dilim verdiler lütfen yardım.

alprion inşallah d dilim vermezler ama vermişte olamazlar cünkü d dilimine psikotik bozukluklar girer psikoz lar va alt tipleri bi de bipolar girer d dilimine girenler istemeselerde emekli edilirler diye biliyorum

türk psikiyatri dernegi buna itiraz etmiş zamanında ama bi başarıya ulaşamamışlar en azından masa başı bi görevde silahsız verim alınacagını düşünmüşler ama nafile emniyet gene saglık yönetmeligini uyguluyor ben dürtü kontrol bozuklugunu iyi bilmiyorum tek bildigim bu hastaların kendini kontrol edemeyip saldırdıgını biliyorum ama kesinlikle d dilimine girmeyecegini düşünüyorum

Allahtan senin sesleri psikotik bozukluk olarak degerlendirmemişler söyledigim gibi testlerden kacış yok bu testleri yapmalarının amacıda ilerde bi sorun olursa bu yükü testlere yüklemek emin ol neyse emekli olmaktan yırttın büyük bi ihtimal hangi dilime girdigini bilmiyorum onu emniyet saglık biriminden ögren bu tanıyı almış bi hasta bulman cok zor

d dilimine girmeyecen rahat ol şurda dürtü bozuklugunun hangi dilime girdigi yazıyo goole ye şöyle yaz emniyet genel müdürlügü emniyet teşkilatı saglık yönetmeligi şartları hakkında tpd raporu burda acıkcayazıyo bak gör ona göre bilgi al gecmiş olsun

abi ben 2 yada 3 kez okudum biraz rahatsız oldugum icin bu dürtü bozuklugunun hangi dilime girdigini anlayamadım bunu aklı başında uyanık bilgili bi tanıdıgın varsa bu yazıyı okut

abi kulaklarını ac beni iyidinle 2inci yapacagın tek şey şu ben uygun zamanda psikiyatri uzmanıyla görüşe bilecen bi devlet hastanesi nosunu bulup sana gönderecem

sen senin ilindeki hastaneyi arayıp dene soracagın soru şu hocam polis memuruyum vs vs olayı kısaca anlat dürtü bozuklugunun psikotik bir hastalık olarak degerlendirilip degerlendirilemeyecegini sor bunu kagıda yaz yanlış sorma egm kurulu mutlaka bu hastalıgı doktorun sana söyledigi cevap dogrultusunda degerlendirecektir

inşallah bi risk yoktur psikotik olarak degerlendirilmezse bi halt olmayacak allah yolunu acık etsin ben bu kadar yardımcı olabilecegim hayırlı günler

@tb2nhf kardeş bilgilerin için sağol gerçekten çok lisenin benle, mesajları yeni okuyabildm,özelden yazdım bu mesajını okumadan,

gihe geçirme ihtimali yüzde kaç sence yarına sağlık yönetmeliğinde dürtü kontrol bozukluğu yok ne olacak?sonucu kuruma yazcaz dediler

@tb2nhf kardeş im

benle ilgilendiğin için Allah razı olsun,hızlı yazdığım için iyi yazamamışım,gih e geçmek isterim çok bunaldım,doktora kulağıma gelen küfürler i söledim,

rapor kağıdında okuyabildiğim kadar dürtü kontrol bozukluğu +depresyon yazıyordu, bende yönetmeliğe baktım hastalığın karşılığı yok,beni dışarı çıkarıp doktor görüş aldı heralde,

cevabı kuruma yazacaz dedi.gih memurluğuna geçme durumum nedir?

Gece ve yalnizlik korkunuz varmi ? Bunu bana cevaplarsaniz sevinirim birde hangi ilaclari kac Mg kullandiniz

Cipralex 10 mg,venegıs 150 mg, uyku ilacı içiyorum, depresyon +dürtü kontrol bozukluğu hangi dilime girer emniyette bilginiz varsa paylaşırmısınız,i

nternette bulamadım böle bir rahatsızlık hakkında dilim belirten bilgi, zman zman korkum oluyor gece evde 11 yıldır yanlız yaşıyorum

Salih Memisoglu istanbul esenlerde metafizik uzmani ehli sunnettir psikiyatristlerle beraber calisir devlet tarafindan onaylidir iletisime gecin bakim yaptirmak istiyorum diyin

eger bakimda bir sorun cikmazsa bakirkoy ruh ve sinir hastaliklarinda Burcu Hamurişci var ondan randevu alin kendisi cok iyi bir doktordur.

Metafiziği de icinizde supheler kalmasin diye onerdim tabiki beni dinlemek zorunda degilsiniz gecmis olsun 0530 952 94 61 yada 0537 610 24 00 salih memisoglu irtibat adresi sabah 8-8.30 civari arayin

Kardeşim ilgin için teşk,yanlız uzak İstanbul bana

Arkadaşlar hastahaneye aradım bana D dilimi vermişler, bir yıl sonra kontrol yazmışlar, sadece D dilimi yazmaları Gerekmiyormuydu?kontrol nerden çıktı,heyette rahatsızlığım psikotik bozukluk yazmışlar.lütfen acele yardım edin elime sonuç ulaşmadı daha tekrar egm hastahaneyemi sevk eder,bana sonucu tebliğ edince?

Alperoni85

Psikolojik rahatsızlıklarda kontrol muayenesi uygulaması sık kullanılır. Bu konuda kontrole uymaktan başka bir yol yok maalesef.
tb2nhf ne dersiniz?

Oturan boğa hastahaneden sordum, tam teşhis bu:psikotik, kronikleşme yolunda depresif bozukluk,ansisosyal ve bordlenine,ön planda kişilik örüntüsü, psikiyatri tedavi ve takibinin devam ettiği merkezden devamı,bir yıl sonra değerlendirilmesi yazmış.d dilimi vermişler sence bnm durum ne olur

Ben 2010 senesinde psikotik depresyon d dilimi tanısıyla gih e geçmiştim şu an 11 yıllık memurum ancak gih olarak çalışmak istemiyorum ve malülen emekli olmak istiyorum emekli edildikten sonra kontrol muayenesi olur ve maaşım kesilir korkusu var en son Manisa da yattım şizofreni teşhisi koyuldu ve ben hala emekli olmaktan korkuyorum keşke ölsem bıktım hayattan .

niye ölüyon sokrates emekli ol kurtul rahatına bak

Emekli olmayı ben de istiyorum ancak herhangi bir kontrol muayenesinde maaşım kesilirse ne yaparım o zaman.

5510/1'e göre yeterli hizmetim olmadığından maaş bağlanamayacağı söylendi!?

Merhaba,psikotik /kronikleşme eğiliminde depresif bozukluk +antisosyal +bordirline rahatsızlıktan dolayı (BÜROMUN TEBLİĞİ)sgk kararına göre 5510 un 25.mad.1 fıkrasına göre malul olduğunu, yeterli hizmetim olmadığından maaş bağlanamayacağı yazıyor.(2007 girişleri meslekte şu an yaklaşık 11 yılım)bürom tebliğ etti,sağlık raporunun arkasında ADİ MALUL olduğu,emniyet hizmetleri sınıfında çalışamayacağı,gih de çalışabileceği yazıyor....ben bundan birşey anlamadm Ekim 2008 öncesi sigortalı olduğum için 5434 e göre adi malul olmam lazım değilmi?neden maaş bağlanamayacağı yazdı? Yardımcı olursanız sevinirim, ayrıca alo 170 i aradım Sistem 5434 aktif çalışan yazıyor.şu an gihim

Alperoni85

10 yıllık hizmet süresi varken malulen emeklilikte "yeterli süre yok" denmesi anlamsız. "xxx tarihinde göreve başladım. XX yıllık hizmet sürem var. Bu da 5510 sayılı yasanın 25. maddesince aranan 10 yıllık süre ve 1800 prim şartını karşılar. Malulen emeklilik değerlendirmemin yeniden yapılmasını arz ederim" diye basit bir dilekçe yazın bence...

Üst Alt