Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polis memuruyum. 20 gün psikiyatriden raporluyum..?

OturanBoğa 5434 e tabi olmam lazım değilmi?2007 de memurluğa başladım.sistemde şu an 5434 çalışan gözüküyor,acaba bürom genel birşey mi yazmış?

Alperoni85

malulen emeklilik söz konusu olduğunda 10 yıllık sigortalılık süresi ve 1800 prim her mevzuat için geçerlidir. Bugün malulen emeklilik için başvursanız 5510'a göre emekli edilirsiniz.

OturanBoğa
Neden arkadisimiz 5510 saylk kanuna gore emekli ediliyor.5434sayili kanuna gore slem yaplmasi lazim. O 1ekim 2008 girisliymis anladigim kadariyla.

Psikotik/kronikleşme depresif bozukluk sebebiyle zorunlu olarak emekli edilir miyim?

OturanBoğa arkadaşlar heyete 2. Girişim geçen sene psikotik/kronikleşme eğiliminde depresif bozukluk+antisosyal+bordirline yazmışarlardı bu yıl psikotik/kronik depresif bozukluk yazdılar sanırım, sivil memur olarak çalışıyorum, E dilimine sokup zorunlu emekli ederlermi beni emekli olmak istemiyorum.

Alperoni85

Görev esnasında görevinizi aksattığınıza dair işlem yapılmamışsa, siz de istemiyorsanız, bir sorun olmayacaktır. Yalnız, aman, sakın çalışacağım diye sağlığınızı zora sokmayın.

Üst Alt