Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polis memuruyum. D dilimi ile görevime son veriyorlar. Nasıl itiraz edebilirim?

Alperoni85 d dilimi gihe gecer surec verselerde geciriyorlar yani saglik daire sureci beklemiyor kontroller gih olunca devam ediyormus bende su an gecme asamasindayim 4 ay oldu d dilimi alali evraklar sgk ya gityi bnm

Teplig yapmadilar kardesim daha.normalde 6 aylik surec vardi.artik o mu bekleniyor yoksa normalde uzun mu suruyor bu kadar bilmiyorum.

Evraklar sgk ya gidincede sgk tercih sunuyormus bildigim bu yani

Kapohere kardeşim,beni tam teşekküllü devlet hastahanesine sevk ettiler,akıl hastahanesine sevk edilmedim,ilk heyete girdim D dilimi verdiler,(psikotik/kronikleşme eğiliminde depresif bozukluk, antisosyal bordlenine ön planda kişilik örüntüsü)

acaba kesin karar için birde bakırköye sevk ederler mi?yoksa kesin gih mi olurum.şu anda depresif nöbetten raporluyum, çok bunaldım.

Kardesim baska sefk olacagini sanmiyorum sgk yazismalri beklenir artik.

kapohare d dilimi ve süreci hakkında nasıl görüşürüz

D dilimi sonucu gih memuru yaptılar askerlik filan çıktı 9 yıllık memur olduğum için 10 yıllık olsa askerlikten muaf oluyordum bayağı sıkıntılı bir süreç.SGK ve emniyete dava açtım sonucu bekliyorum herkese geçmiş olsun gih olmak istemeyenlere tavsiyem D dilimi almadan harekete geçin aldıktan sonra tek çare dava açmak...

Onur cansiz nereye nasıl işitse ettin bana ulaşırmısın lütfen bende itiraz etmek istiyorum yardımcı olabilecek başka arkadaş varmı onurcansiz

Onurcansiz nereye itiraz Ettinde hakem heyet hastaneye gönderdiler yardımcı olurmusun

Onurcansiz son durum nedir bilgilendirebilir misiniz

Ben de malülen değil de erken engelli emekli olmak istiyorum birkaç yıl daha çalışıp daha avantajlı diye duydum .

onurcansiz

Psikiyatr ile ilgili raporlardan bildiğim kadarı ile B dilimi bile çıksa silahlı görevinizi durduruyorlar. Yani B en alt dilimlerden bir olsa dahi daha c-d ye gerek kalmadan geri hizmete çekiyorlar.

Geçmiş olsun.

Slm arkadalar bende 28 yıllık polis memuruyum bir asayiş olayında geçen sene haziran ayında yaralandım kafama darbe aldım ve isitme kaybi var sağ kulakta %25 solda %60 var Doktor olayla baglantili isitme kaybi dedi ve C 1 a rapor verdi olayda dizimde de kırık vardı sırasıyla A C D VE EN son A dilimi rapor verdiler evrakın sağlık daireden sgk ya gitti süreç nasıl olur

Vazife malulu

Arkadaşlar asayiş olayında yaralandım isitme kaybi nedeni ole C1 a rapor aldım ayrıca dizimde kırık oldu bununla ilgili olarak ACDVe enson da A dilimi rapor verdiler evrakın e devlette 4c emekliye Tahsis olarak yazmakta bu konuda bilgisi olan varmı

Bende de şuan kleptomani çıktı ve adlı olarak ta soruşturma geçiriyorum adlı soruşturma sonrası idari olarak nasıl bir yol izlenir

Ben de gih im şu an engelli raporu için uğraşıyorum sona yaklaştım amacım malülen değil de engelli raporu ile erken emeklilik günüm yetiyor inşallah Allah nasip eder bir an önce yeter bu kadar benim için .

Değerli meslektaşlarım sorunlar çok çözüm basit lakin ayrımcılık zihindeyse yapacak birşey yok egm psikiyatri olarak d aldığınızda Allah yardımcınız olsun GİH iyi lakin GİH olan personelin içinde emin olun müdürlük yapacak yetenekte olan arkadaşlarımızda var lakin evet ayrımcılık var ve buna kimse yok diyemez. Egm bizi her sene dilim belirtir istemesi neden madem bizleri bu teşkilatta yerimiz yoksa bari gider kurumlara yollasınlar.

Başlığı açan arkadaş son durum ne? Sonuç ne oldu?

Üst Alt